Janko Jankov i Sidik Šabanović – (16. 03.)

i – (16. 03.)

Iako je uobičajena situacija da odmah nakon nastupa usledi akapela pevanje, Saša Popović je napravio izuzetak, pa je želeo prvo da čuje komentare žirija.

-Oni su dva fanstastična kandidata, ne zna čovek za koga da se odluči. Jedino bih Sidiku rekla, molim te promeni repertoar, daj mi nešto drugačije da te doživim i da nešto novo čujem. Ovo je fenomenalno, super pevaš, ali to smo naučili kao pesmicu. Mlad si i hoću da vidim nešto modernije da pevaš tim božanstavenim glasom – rekla je Ceca.

Zatim je reč dobio Keba koji je u obraćanju pogrešio Sidikovo ime, a onda je u studiji nastala opšta polemika.

Marija Šerifović je u svom izlaganju priznala da su oba takmičara bila na visini zadatka, ali je najavila nove probleme sa kojima će se žiri suočiti.

-Odlični su bili večeras, verujem jednom i drugom. Ne znam što u ovom momentu nema natpevavanja, želim da vas čujem u baražu. Volela bih da oni pevaju, jer će ako se desi slučaj isto kada ja budem mentor, biti problema – kazala je Marija.

Viki i Đorđe su istakli da su u ovom duelu nijanse presudile, ali su oboje dodali da bi voleli da čuji Sidika i Janka još jednom u baražu.

Mili, je nakon toga rekao da je ipak više očekivao od ovog duela, a ova njegova izjava je iznenadila mnoge.

-Moram da kažem da sam se jako radovao ovom duelu. Koliko sam se radovao, nisam doživeo to ushićenje. Mislim da su se vaši mentori preučili sa takvim vokalima. Ove tri pesme su prošle bez energije i snage, ali ste pvali dobro – rekao je Mili.

Nakon komentara usledilo je akapela pevanje, a žiri je tek nakon ovog dela bio na velikim mukama da odluči ko direktno ide u sledeći krug.

Da je odluka bila teška, svedoči to da su obojica takmičara dobila tri glasa, pa su Saši Popoviću prepustili da donese konačan sud.

Kako bi doneo najpavedniju odluku, Saša je odlučio da baci novčić. Sreća je bila večeras na Jankovoj strani i on je prošao direktno dalje, dok će Sidik pevati ponovo u baražu.

You might also like