Mirza Pandur i Danijel Vasić – (07. 10.)

i – (07. 10.)

Kako pravila nalažu, odmah nakon duela žiri je glasao za jednog kandidata, a rezultati su išli u korist Mirzi koji je osvojio neverovatnih sedam glasova.

-Pa hvala kolege šta da vam kažem- rekla je Ana Bekuta, nakon čega je Saša Popović želeo da čuje mišljenje ostatka ekipe.

-Je l' me čuješ, Mirza, kako si? Šta ima u Sarajevu? Užasno sam srećna što si došao. Čuli smo se pre par meseci i ovo je bila moja preporuka da ovaj divni momak dođe u ovo takmičenje. Tebi i Ani želim svu sreću i gurajte daleko, slušaj je! Ako naletiš na nekog mog kandidata praštaj, šta da radimo, sad kad si već otišao tamo (smeh)- rekla je Marija Šerifović, nakon čega se Mili našalio sa takmičarem budući da ima veoma specifično prezime.

-Mirza, od večeras si ti moj omiljeni pandur. Oduševljen sam tvojom intepretacijom. Treba da nađeš pesme koje priliče tvom glasu, ali ovo je fascinantno. Intepretacija prve pesme je neverovatna, bravo majstore- istakao je Aleksandar.

-Zato sam i ovde, da učim. Praštajte, prvi mi je put- dodao je Mirza.

Novo lice u takmičenju „Zvezde Granda“ i njegova intepretacija dopali su se i Ceci i Snežani koje su takođe imale samo reči hvale na račun Mirzinog pevanja.

-Ubedljivo je bio bolji Mirza iako je i Danijel odličan pevač. Ali svakako srećno u baražu- rekla je Sneža, a Saša Popović je istakao da je Danijel ovoga puta pevao bez snage.

-Vasiću trebao si da napadneš ovu drugu pesmu, znaš kako to Jašar peva- konstatovao je direktor, a Vasić je potvrdio da je Sale u pravu.

-Ja sam ga potrošio u bekstejdžu. Raspevavali smo se. Pevali smo Vericu Šerifović, on je pevao gornju a ja donju tercu- objasnio je Mirza i pokušao da opravda kolegu.

Biserom nove sezone, Đorđe David nazvao je Mirzu ne skrivajući oduševljenje što će Pandur biti deo novog zvezdanog jata.

Dobrodošlicu talentovanom Mirzi poželela je i Viki Miljković, dok je na račun Danijela, koji je ranije bio deo njenog tima iznela nekoliko kritika, ali saveta.

I na samom kraju, Bekuta je izrazila zadovoljstvo što je Mirza od sada deo njenog tima.

You might also like