Ena Mujezinović i Snežana Kačar – (07. 10.)

i – (07. 10.)

Odmah nakon njihovog izvođenja usledilo je glasanje žirija, koji su jednoglasno dali prednost Snežani koja brani boje tima Snežane Đurišić.

-Ena, ovo ne znači da si ti bila loša. Ja sam svoj glas dala Snežani jer mislim da je Snežana Đurišić na poziciji mentora pogodnija za nju, ali nadam se da ćeš i ti kroz pronaći svoju sreću sa nekim mentorom. Ti si pop izvođač i nemoj da gubiš svoj identitet da bi animirala narodnjake oko nas. Nemoj to radiš jer onda to nema smisla. Budi svoja- posavetovala je Marija prvu kandidatkinju ovog duela.

Sa njenim mišljenjem se usaglasila i Svetlana Ceca Ražnatović i takmičarki udelila niz saveta.

-Dušo moja, kod prve pesme uopšte nismo mogli da ocenimo da li ti znaš da pevaš ili ne znaš. U drugoj pesmi se čulo da si odličan pop izvođač i možeš da budeš još bolja- dodala je pevačica i pohvalila energiju, glas i stas Snežane Kačar.

Da je Ena imala loš izbor pesama smatrao je i Bosanac, a njegovo izlaganje prekinula je rasprava oko novog pravila od trideset sekundi.

Naime, Viki je tražila još par sekundi gratis od Saše Popovića kako bi svi mogli opširnije da pričaju, međutim direktor se nije usaglasio.

-Ako neko baš bude zanimljivo pričao onda može. Ali ovo gornja laga, donja laga, a, o, u , to odmah prekidam- rekao je Sale, na šta je Bosanac odgovorio:

-Popoviću, dok ti ja to nisam ispričao vi ste imali jedan prosečan vokabular. Ja sam podigao nivo svemu i cela publika priča o lagama i svemu tome. Ćuti bre, Popoviću! Dao sam ti muzički život!

Vetar u leđa Eni je dala Ana Bekuta tvrdeći da joj se njeno izvođenje dopalo na neki neobičan način, dok je Đorđe David tvrdio da je iskustvo na strani Snežane.

Komplimenti na račun Snežaninog pevanja stigli su i od Viki Miljković, a Saša Popović je smatrao da je to zbog toga što je pevala njenu pesmu.

-Znate vi ko je komponovao ovu pesmu? Mili! Jedna od prvih Milijevih pesama- otkrila je pevačica što je potpuno šokirali Sašu Popovića.

-Viki, sve tvoje pesme znam, ali ovu ne znam! Kad si je izdala? Majke mi ne znam ovu pesmu!- iznenađen je bio direktor, a posebno kada je saznao da je Ceca pevala prateće vokale.

-Snežana je bila ranije kod mene u timu i imala je par nastupa koji su bili bukvalno neverovatni gde je publika podignuta, to je bio vrh ovog šoua. Mnogo se radujem tvom radu sa Snežanom- oduševljen je bio Mili.

Njegovo izlaganje prekinuo je Saša ističući da ne može više da sluša Milijevo hvalisanje.

-Da nisi dobar ti nikad ne bi sedeo ovde! Evo i gospođa Novka me je upozorila da te prekinem jer si počeo da se hvališ!- odbrusio je Saša.

I na samom kraju, reč je dobila Snežanina mentorka ne krijući sreću što će se njihova saradnja nastaviti.

-Ove godine mi Miloš Marković pomaže u radu sa takmičarima tako da ćemo uraditi ono što Mili nije- otkrila je Snežana Đurišić.

Saša Popović ostao je zbunjen budući da je Miloš godinama sarađivao sa Anom Bekutom.

-I dalje je Miloš kod mene!- povikala je Ana.

-Ne govore njih dve!- dobacio je Boske, zbog čega se Ana našila:

-Nas dve ne pričamo! (smeh)

You might also like