Šejla Zonić – Zvezde Granda 2024 FINALE

UŽIVO – 08. Jun

Šejla Zonić rođena je 14.1.1994. godine u Nemačkoj, a detinjstvo je provela u selu naodam Sanskog Mosta, danas sa suprugom živi u Tuzli.

Završila je fakultet muzičke umetnosti u Sarajevu i odbranila magistarski rad na istom fakultetu.

Pored pevanja, voli glumu i crtanje, voli da piše i komponuje pesme, a do sada je napisala i nekoliko pesama za svoje kolege.

Godinama je nastupala sa muzičkom grupom „Divanhana“ gde je pevala sve muzičke žanrove. Nakon nekoliko godina provedenih u bendu, odlučila je da krene sama da gradi karijeru.

Pored nastupa, bavi se i obrazovanjem, pa je tako nekoliko godina držala privatne časove pevanja deci i mladima.

Za „Zvezde Granda“ se prijavila na nagovor supruga Arnima koji joj je pored porodice najveća podrška u karijri.

Upornost i istrajnost smatra za svoje najveće vrline, a za mane smatra tvrdoglavost i to što nekada ume da bude pasivno agresivna.

Kod nje je zanimljiva činjenica to što joj je rođeni ujak proslavljeni pevač Kemal Malovčić, a za svoje muziče uzore smatra Vitni Hjuston, Aleksandru Prijović i Verica Šerifović.

Finalno veče “Zvezde Granda“ čeka vas ove subote, 8.juna na kanalima televizije Pink, Nova BiH, Nove M i TV Sitel gde će se za pobedu boriti 20 najtalentovanijih kandidata.

Veče će obeležiti spektakularni nastupi koji su finalisti osmislili do detalja, a u dogovoru sa svojim mentorima, dok će pobednika odabrati publika isključivo putem SMS glasova, dok stručni žiri neće glasati.

U nastavku teksta pogledajte pod kojim rednim brojem će se finalisti predstaviti.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8. Šejla Zonić

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

You might also like