Mia Smiljanić i Nejaz Ramčevski – (03. 06.)

i – (03. 06.)

Pozitivna energija vladala je i u Vojinoj sobi emocija s obzirom da je podrška oba takmičara skakala od sreće.

S obzirom da se Miina sestra takođe bavi pevanjem Saša Popović je odmah pozvao da izađe na scenu.

-Znate šta je interesantno Mašo i Mia, pitaju ovi muškarci u publici da li peva i mama- našalio se Sale iako je odgovor bio negativan.

-Stvarno ćete da pevate bez matrice? Pa kako ćete da pogodite intonaciju?- zanimalo je Saleta iako sestre nisu marile već samo pustile svoj glas i zapevale Cecinu numeru „Neću dugo“.

Žiri je bio šokiran, a publika u studiju ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

-Da li je ovo moguće?! Mašo hvala puno i kada odeš u bekstedž reci tati da ni nešto nisu u redu vrata od terase (smeh). Fenomenalno je bilo Mašo! Mislim da Mia treba da ispadne u sledećem kolu i onda da se sledeće godine takmiči sa sestrom u duetu- rekao je Popović.

-Vidi vidi, radiće štikla, samo ću nežno da ga nagazim, da mu stanem na nogicu-zapretila mu je Ceca kroz osmeh nakon čega je Saša izuo Svetlaninu cipelu i stavio je na sto što je izazvalo gromoglasan smeh u studiju.

Čim se povela polemika oko kandidata Viki je istakla da je Mili sujetan s obzirom da je njen takmičar briljirao sa šest glasova.

-Mili je pošten, evo pa znamo da je Ceci sve pare uzeo- našalio se Saša.

-Što se Mie tiče, fenomenalna je, ima samo devetnaest godina. Prelepa je i prezgodna, muzikalna, a u to me još više ubedila kada je pevala sada sa sestrom. Što se Nejaza tiče ja sam uživala, sjajan si pevač- objasnila je Ana.

Posebno oduševljen izvođenjem Mie i njene sestre bio je Mili koji im je udelio niz komplimenata.

–Čestitam vam na izvođenju, divno ste složile glasove, Naježio sam se kada ste pevale- istakao je Milić.

–Hoću da se zahvalim što ste doveli Mašu ovde zato što smatram da ne mogu ovde da pokažem maksimum sebe osim kada sam sa njom- rekla je Smiljanićeva, a Popović joj je rekao da obavezno naredne godine dođe sa sestrom i da se takmiče u duetu.

You might also like