Dragan Đurić i Mustafa Bidžan – (03. 06.)

i – (03. 06.)

Šest glasova osvojio je Dragan, dok se Mustafa izborio za tri glasa stručnog žirija što ga je poslala direktno u .

-Jao Svetlana kada je videla šest glasova, „Dragane, Draganeee!“- našalio se Saša Popović imitirajući Cecu.

Sale je obratio pažnju da su Mustafi u podršci kod Voje Nedeljkovića bile kolege iz takmičenja, , Velsan i .

-Video sam našu takmičarku da je lomila ruke dok si ti pevao- rekao je Sale.

Iako je Đurić uspeo da se plasira dikretno u naredni krug Sneža Đurišić je smatrala da je ovoga puta pevao dosadno.

-Bio si tačan, ali jednostavno dosadno. Nisam mogla da ti ne dam glas jer si i intonativno dobar bio, ali falilo je dinamike i emocije- objasnila je Snežana tvrdeći da je Mustafino pevanje ovoga puta bilo totalni fijasko.

Pohvale i saveti na račun Cecinog takmičara usledile su i od Ane Bekute, a Dragan je istakao da voli da bira numere koje niko ne peva u takmičenju te je zato izabrao „Lagala si“ i „Pola tebi pola meni“.

–Odlično, sledeći put ispadaš!- dodao je Bosanac i nasmejao sve.

–Dobro Mili, ali pesme moraju da budu hitovi. Bilo kako bilo dobar si kandidat, dok je Mustafa bio nekako zbunjen. Šetao si od nemila do nedraga, ali ti imaš lepu boju. Dala sam ti glas jer je bilo mnogo lepih ukrasa u numeri „Moj Dilbere“- objasnila je Ana, a Bosanac se usaglasio sa mišljenjem Snežane Đurišić.

–Sad se najviše gađa publika, ne može se sa finalom popraviti ceo utisak. Šteta za tebe. Dao sam ti glas, nema tu ništa ružno, ali je daleko ispod nekih tvojih nastupa. Drugi kandidat, ovo što ću ti reći više se odnosi na tvog mentora. Imao sam osećaj da ti je jako neprijatno, da si razmišljao gde ćeš sada. Napevao si se za sve pare, a ništa nije izašlo kako treba- dodao je Stojković koji je Mustafi dao glas da ne bi ispao odmah.

Vrlo sličnog stava kao i kolege bila je Marija Šerifović, dok je Viki Miljković nahvalila Cecinog takmičara čiji nastup za nju nije bio nimalo dosadan.

-Dragane ja sam ti dao glas, bio si tačan, nasmejan, gledao si prema nama, sve je to bilo savršeno, kao jedna divna i otvorena interpretacija, ali samo pevanje je bilo nekako dosadnjikavo. Prebaci energiju na glas i interpretaciju. Kandidat broj dva, meni je greška bila odabir pesme „Jugo“- objašnjavao je Mili dok su ga Bosanac i Popović prekidali kako bi ubrzao izlaganje.

-Prestani da me prekidaš!- dobacio je Milić tvrdeći da je Bosanac ljubomoran na nejgovu dominaciju što je sve nasmejalo.

Na samom kraju reč su dobili i mentori. Ceca je za svog kandidata imala samo reči hvale, dok je Đole smatrao da Mustafa nije ispoštovao sve što su se dogovorili.

-Odjednom neka nesigurnost od momenta kada si kročio na sterjdž, skini sako u baražu i koncentriši se da otpevaš barem 80 posto kao što si pevao na probi- zaključio je roker.

You might also like