Igor Knežević i Darko Gjorgjeski – (13. 05.)

i – (13. 05.)

Prvu pesmu koju je Igor večeras zapevao bila je „Veruj u nas“ nakon koje je odmah dobio tri glasa, a zatim „Buzuki“ dok ga je iz sobe emocija sve vreme bodrio otac, ali i mentorka.

Darko je nastupao kao drugi takmičar, a večeras je zapevao „Živi moje milo“ i „Zek, zek“. Podrška je iz sobe emocija ovog puta izostala, ali je uz takmičara celo vreme bila mentorka Svetlana Ražnatović Ceca.

Ovaj fantastičan duel završio je rezulatom šest naprema šest, te su oba kandidata mogla da odahnu jer su uspela da se direktno plasiraju u naredni krug takmičenja.

Posebno srećne bile su njihove mentorke koje su im odmah pritrčale u zagrljaj i iskreno čestitale prolazak u naredni krug.

Prvi koji je ovog puta komentarisao takmičare bio je Saša Popović:

–Jedan od četiri takmičara koja smo vratili u takmičenje je i Darko i evo je šestica. To samo govori da nepogrešivo vraćamo kandidate – rekao je kreativni direktor, a na njegove reči nadovezala se Marija Šerifović:

-Svaka čast kandidatima, ali po mom mišljenju kako je Igor otpevao prvu pesmu pregazio bi i najboljeg kandidata. Tako si je pevao. Vidi se da si se spremao, bravo Snežo. Kandidat broj dva je super, ali može on mnogo bolje.

-Naterala sam ga da nauči romski jezik – dodala je Snežana.

-Nije džabe kandidat iz Žablja 2011. dobio preko trista hiljada glasova. To treba da se zna – dobacio je Popović.

Đorđe David uživao je u interpretaciji talentovanih maldića.

–Kad te neko ovako zabavi muzikom koja nije moja mogu samo da kažem nazdravlje – rekao je kratko roker sa kojim se složila i Viki Miljković:

-Bili ste fenomenalni momci, ajmo dalje.

-Kandidat broj jedan je najbolji ovog puta. Ti si daleko najbolji u svo žanru. Snežo, svaka tebi čast. Drugi kandidat je bomba, samo malo na dinamici poradi. „Zek, zek dadule“, pa gde me nađe? – komentarisao je Dragan Stojković Bosanac.

Ceca je na kraju izlaganja muzičkog žirija otkrila nešto što do sada šira publika nije znala o njenom kandidatu.

-Darko je inače kompozitor, on je autor pesme „Bog i batina“. To klinci slušaju, a vi treba da znate – objasnila je folk diva, a Snežana je za svoj pulena imala samo reči hvale:

–Igore, odličan si bio. Vidiš kako se isplati kada poslušaš? Uradio si sve kao treba, čestitam. Idemo dalj!

You might also like