Milica Kostadinović i Adela Smajlović – (16. 03.)

i – (16. 03.)

Duel se završio rezultatom 4:3 u Adelinu korist, a mišljenja žirija su bila podeljena kada je reč o Milici i njenom povratku u takmičenje.

Žiri nije štedeo reči kada su ove dve pevačice u pitanju, pa je svako imao neki savet ili kritiku za Milicu i Adelu.

-Mislim da je takmičarka broj jedan morala da dobije bar još jedan glas, prvi put sam te čuo da nemaš krpu na visokim tonovima. Pukla si i tu si me kupila, posle toga si bila falš, ali je to presudlo. Broj dva, mudro birane pesme, uspela si da sakriješ sve svoje anomalije – rekao je Đođe David, a odmah se nadovezala Viki.

-Adela, sada si bila otvorenija, vedrija, poztivnija. Vidi se napredak i meni je bilo to jako dobro. Milice, meni se to baš baš nije dopalo.

Keba je ipak ostao pri stavu da je Milica napredovala od prošlog pojavljivanja.

Ceca je sa druge strane iznela nekoliko kritika na račun Miličinog pevanja.

-Mislim da je Adela trebala da dobije još glasova i borbana je bila, trudila se, divno izgledaš. Verovala sam ti dok si pevala. Milice, lutko moja, to je sve van intonacije, dobar izbor pesama za energiju i atmosferu, ali moraš da radiš na intonaciji i da bolje čuješ sebe, to ti je moj prijateljski savet – dodala je Ceca, a odmah se uključio Mili:

-Nisam dao glasove, broj jedan, lepo pevaš, ali te je prva pesma pojela, u drugoj je bilo falševa. Dobićeš moj glas kad ga zaslužiš. Milice, ti si na pravom putu, veruj mi – rekao je Mili, dok je Snežana besno dodala:

-Za kući!

Marija je u svom komenataru iznela zamerke na račun pevanja obe takmičarke i nije štedela reči za kritike.

–Činjenica je da je broj jedan daleko bolja pevačica od broja dva, ali moj glas nisi dobila jer prvi refren kao da si krenula u rikverc, prva pesma kao da se nije desila. Nedostajalo je snage i volje, da poentiraš. Broj dva je pevala loše – rekla je Marija.

Na kraju su mentori dali svoje završne reči, a Dragan i Snežana su imali dobre savete za svoje takmičarke.

-Adela, sve što smo pričali, to se i desilo. Ti si dobara pevačica i jedna fina dama. Sve ono što su ti rekli to stoji, ali je jasno kao dan da si morala da dobiješ više glasova – rekla je Snežana.

-Da budem iskren, ja sam bez teksta. Stvarno ne razumem, Keba i Đole su u pravu, ali Mili da ne da glas. Naravno da Keba boje čuje, ali Mili ima više iskustva – rekao je Bosanac, ali je i Milica imala želju da se obrati Kebi:

-Moram nešto da kažem za gospodina Kebi. To je to, razumeli smo se, jer je Loznica u pitanju.

You might also like