Petar Krekić i Stefan Tomić – (16. 03.)

i – (16. 03.)

Petar je odneo ubedljivu pobedu nakon natpevavanja, tako da će Stefan imati još jednu šansu da se pokaže u baražu na kraju emisije.

Saša Popović je upitao Stefana ko mu je rekao da peva pesmu Arsena Dedića u baražu, a njegov odgovor je iznenadio sve.

-Danas sam je čuo na radiju, pa sam je sada pevao. Iskreno, nisam spremao akapela pevanje – rekao je takmičar.

Žiri je zatim, kratko rekao svoje komentare, a u izlaganjima su obrazložili zbog čega je Petar večeras bio bolji.

-Petru sam dala prednost, pevao je u akapeli odlično i mislim da je bio bolji od Stefana, mada ja Stefana volim i čestitam vam – rekla je Ceca, a Mili se nadovezao:

-Ja sam ipak dao prednost Stefanu, zato što je izabrao totalno pogrešnu pesmu za . Ne znam odakle ti ta ideja? Arsen je toliko težak da se peva, ti si sve odlično poskidao, za danas je ovo bila najteža pesma.

Marija je kratko obrazložila svoj glas, dok se Bosanac saglasio sa njenim stavom.

-Ubedljivi, tačniji i bolji za takmičenje bio je takmičar broj jedan – rekla je ona.

Snežana je imala nekoliko zamerki na Stefanov račun, a onda je nastala prava polemika u žiriju, kako je sve to izgledalo pogledajte u videu.

Na kraju su mentori dali svoje komentare, a Viki je blistala od sreće nakon što je njen takmičar prošao dalje, dok je Keba pružio podršku Stefanu.

-Prihvatam odgovornost jer sam mu dopustio da peva to. Prve dve pesme su dobre, drži se u baražu. Petra želim da pohvalim, ali u baražu nije bio Radiša, nego si kao Šaban pevao – rekao je Keba.

-Keba ne voli da gubi, pa sad priča stvari koje nisu istina. Petar je jako vredan i odgovoran, dolazi na probe i vidite da je proigrao na sceni – zaključila je Viki.

You might also like