Beta Sudar i Nikolina Perković – (16. 03.)

i – (16. 03.)

Pohvale su pljuštale tokom duela Bete Sudar iz tima Viki Miljković i njene protivkandidatkinje Nikoline Perković koja brani boje tima Đorđa Davida.

-Znam da je NIkolina pred sam nastup izgubila glas i da se namučila zato ima moju podršku. I mene ubiše virusi, znam kako je. Beti čestitam, bila je sjajna- poručila je Ceca Ražnatović.

Pohvale na račun obe kandidatkinje su stigle i od Snežane Đurišić i Dragana Stojkovića Bosanca.

-Pevački je ovog puta dominirala Beta, posebno mi se prva pesma dopada. Bila je razumljiva i jasna, bravo! Što se Barbike tiče, bila si top, dobro, bolesna si, ali sam ti dao glas za podstrek. Trebalo je da bude 6:6- smatrao je Boske.

Draganu Kojiću Kebi je izuzetno bilo simpatično ime i prezime Violetine kandidatkinje zbog čega je naveo Sašu da se zapita odakle njemu nadimak „Keba“.

-Moj deda se zvao Branko i on mi je dao taj nadimak u sedmoj godini, to znači britka, oštra sablja. Recimo Ana Bekuta, bekuta je tu vašarski nož. Tako da nije slučajno da sam je ja zamenio- objasnio je Kojić i nasmejao sve.

-Sram te bilo stvarno, hoće da kaže da je on sablja, a Ana vašarski nož- kroz smeh je dodao Saša.

Nakon malo šale i smeha, stručni žiri je nastavio da komentariše duel bete i Nikoline.

-Beta je pokazala veštinu u prvoj pesmi, svi se slome pred kraj numere, a ona je imala lepu intepretaciju koja mi je prijala. Čulo se malo da je Nikolinu krenulo grlo da izdaje, ali u svakom slučaju dve dobre kandidatkinje- istakla je Šerifovićeva, dok je Mili tvrdio da takmičarke nisu bile egal već da je znatno bolja bila Beta Sudar.

Kao i obično, na samom kraju reč su dobili i mentori.

-Falilo ti je malo snage u drugoj pesmi, ali u baražu sigurno imamo najbolju pesmu od svih žena koje se budu pojavile- poručio je roker, a Viki je pucala od ponosa.

-Ništa ja tu ne bih menjala, ni dirala. Oduševljena sam- rekla je pevačica sa osmehom.

You might also like