Antonio Ramčevski i Dejan Dačević – (16. 03.)

i – (16. 03.)

Iako su obojica kandidata osvojila srca publike, Bosanac i Snežana Đurišić izrazili su duboko uverenje da zapravo mogu još bolje i više od toga što su pružili.

-Srednja žalost obojica, gotovo – rekao je Bosanac, na šta se Sneža odmah nadovezala:

-Isto.

Viki je takođe istakla da su bili dobri, ali ne onoliko koliko oni mogu, te da je svuda po malo falilo.

-Pa, da ne bih i ja rekla isto, momci bilo je dobro, ali ni jedan nije bio savršen. Zaslužili ste vi glasove, obojica ste narodnjaci, ali svugde je falilo po malo – rekla je on, a Ceca se nije složila sa ostalim članovima:

-Meni ste bili super – rekla je Ceca.

Mili je bio saglasan sa Cecom, govoreći da su oba takmičara po njegovom mišljenju fenomenalna, te da mu nije jasno to navođenje da mogu bolje da otpevaju.

-Meni su to dva fenomenalna kandidata koji su dobili šest glasova, akapela, tri – tri, ja ne mogu da zamislim šta bolje mogu da izvedu – istakao je Mili.

Đorđe David im je uputio brojne komplimente, navodeći da su njih dvojica budućnost ovog formata, te je istakao da mu se ipak za nijansu više dopao Dejan Dačević.

–Naravno uvek može bolje, bili ste divni. Vi ste budućnost ovog formata i ovog načina pevanja, svaka vam čast. Meni lično više me je kupio kandidat broj dva, razdraganiji si bio – rekao je on, a Marija je dodala:

-Iskreno, ja sam iznenađena da je 6:6, ali je moj kandidat pevao bolje.

Dragan Kojić Keba ih je iskreno opomenuo gde su napravili greške, međutim naveo je da je prednost u ovom duelu dao Antoniju.

-Pevali ste pesme od legende Šabana Šaulića i ne pravite više trilera nego što je Šaban pravio u tim pesmama, to je zamerka za obojicu. Blagu prednost bi dao Antoniju.

Nakon toga, s obzirom da je rezultat poptuno nerešen, Saša Popović je pitao redom članove žirija da nije bilo akapela pevanja, kome bi dali glas?

-Da nije bilo baraža, kome bi Snežana dala prednost? – pitao je Popović.

-Kecu – odgovorila je Snežana kao iz topa.

-A ti Viki? – upitao je Saša.

-Teško pitanje, ne znam. Dvojici – razmislila je prvo, pa priznala da prednost daje kandidatu broj dva.

-A ti Bosanac? – nastavio je Popović.

-Neću da kažem – rekao je Bosanac.

-Mili?

-Kecu – iskreno je rekao Mili, a onda je odgovorio kroz smeh i Đorđe David:

-Dvojici na keca.

Kada su se izjasnili, Popović je izašao na scenu i stao pored Antonija i Dejana, te ih je upitao koju stranu novčića biraju, budući da će to odlučiti ko će proći direktno dalje.

Antonio je izabrao stranu gde je glava, dok je Dejan izabrao pismo i kada je Popović bacio novčić, sreća je bila na Antonijevoj strani, dok se Dejan za svoje mesto bori u baražu.

You might also like