Melisa Zijadić i Jelena Prole – (16. 03.)

i – (16. 03.)

Popović je prozvao prvo Kebu za komentar, a on je objasnio iz kog razloga se ovog puta odlučio da glas ne da ni jednoj, ni drugoj.

-Melisa, veliki problem je bio tonalitet. Za ceo ton ili pola si trebala niže pevati ili ti možeš u tvom tonalitetu, ali nisi briljirala večeras. Blistala si na momente i zato nisam dao glas, nedovoljno je. Što se tiče Jelene, ne volim da kažem da je neko u falšu, više volim da kažem da je to distaniranje konstantno i mislim da izbor pesama, pogotovo prva nikako. Nisam zadovoljan, zato nisam dao glas – rekao je Keba, nakon čega je reč dobio Mili i dodao:

-Nije bilo dobro. Vi ste se trudile da izgledate super i pozitivno, ali jednostavno interpretacija i sve zajedno nije bilo dobro.

Snežana Đurišić jasno ističe da su napravile veliku grešku u izboru pesama, međutim smatra da je Melisa za nijansu manje falširala od Jelene, te je zbog toga dala glas kandidatkinji broj jedan.

-Mislim da ste pogrešile u izboru pesama, s tim što je malo bolja bila kandidatkinja broj jedan. Tonalitet u prvoj pesmi, falilo je volumena, glasa, a ti si uzela visoku intonaciju i to je sve bilo tanko, ali negde si bila u intonaciji i zato sam ti dala glas. Nisi podjednako falširala kao što je to uradila Jelena. Odatle je prednost, inače ni jedno ni drugo mi se nije dopalo – ispričala je Sneža.

Ipak, Viki je bez razmišljanja istakla da su joj se obe takmičarke dopale u izvođenju prvih pesama, dok bi za druge pesme imala zamerke.

-Meni su ove kandidatkinje u prvim pesmama bile dobre. Druge pesme onako, tu bi mogli da diskutujemo. Što se tiče Melise, malo je bilo nepreciznosti, ali ti imaš taj neki sladak triler, što se meni kod tebe baš sviđa, tako da ti nisam zamerila. Što se tiče Jelene, falilo je da budeš življa u drugoj pesmi, bila si uspavana, a trebalo je da samo malo življa budeš i eksplozivnija i to bi bilo to – rekla je ona.

Đorđe David smatra da je Melisa večeras bila ispod svojih standarda i objašnjava da to može svakom da se dogodi, ali da pamti njene prethodne krugove koji su mu se dopali, te zbog toga njegov glas ide Melisi.

-Kandidatkinja broj jedan, ja ću samo da kažem da svaki kandidat ima pravo da jednom ode ispod svojih standarda, što se tebi večeras desilo, ali se tvoje znanje i te kako čuje i ovim programom, jako dobro barataš. Prema tome, ja sam ti dao glas računajući sve ono što se dešavalo ranije. Što se Jelene tiče, veliko i prijatno iznenađenje je tvoja boja, kada je prva pesma u pitanju – ispričao je Đorđe, nakon čega je dodala Marija kratko:

-Jeste cela situacija bila uspavana. Nisu toliko loše pevale, nego smo u mesecu kada smo svi bolesni. Jelena probaj do baraža da se sastaviš.

Ceca Ražnatović ističe da joj se Melisino izvođenje dopalo i da je bila odlična, te joj je od srca poželela sreću u baražu.

-Ja u prvoj pesmi kod Melise, stvarno nisam čula te falševe, ali neću ni da tvrdim. Stvarno nisam čula, ima takav glas, mekano peva i nije galamdžija, to ste do sad shvatili. Meni se to dopalo, ti si bila odlična, imaš za dobru pesmu, potrudi se, nagazi i ja se nadam da ćeš proći – zaključila je Ceca.

You might also like