Ivan Miljković i Antonio Ramčevski – (27. 01.)

i – (27. 01.)

Kako su obojia dobili po šet glasova, usledilo je akapela pevanje, gde je Ramčevski odneo pobedu, a onda je reč dobio Boske koji je obojici imao šta da kaže.

-Mislim da su bili ujednačeni, tu negde. Bilo im je jako neprijatno što ovde nastupaju, kao da su imali neko bolje takmičenje, kao da su primorani. Dajte malo momci, čemu to? Možda je i nama bilo neprijatno. Ramčevski mi je bio za nijansu bolji u akapela pevanju. Nemoj više tamo preko Drine zalaziti, drži se Niša i klarineta, Muharema i te raje kojoj si bliži. Prvi ima dobru boju, ali je ispalo da si nespreman, nesiguran – rekao je Bosanac, dok se Snežana odmah nadovezala:

-Ja sam negde priželjkivala da na kraju bude tri, tri, pa da Saša odluči. Obojica ste grešili i bili mnogo dobri. Svakako ste potencijalu, borite se, ali je bilo grešaka – rekla je Snežana.

Kako je Viki Miljković bila mentorka proše sezone Nejazu Ramčesvkom, dala je svoj su kako je večeras pevao njegov rođeni brat i pružila mu je podršku.

-Miljković je napredovao, danas se tako pokazao u odnosu za pre. U prethodnom krugu si bio jako dobar. Kod mene je presudio , u nastupu ste mi bili egal. Mislim da je Ramčevski u baražu pokazao veće znanje – kazala je Viki.

Mili je podvukao da ipak ovaj nastup nije bio toliko dobar da bi dobili šest glasova, i istakao da takmičarima zamera to što nisu pokazali veću želju i energiju na sceni.

-Meni nisu bili za šest, znam ih, a danas ste došli kao da vam je neko izduvao gume. Mislim da motiv treba da bude sve jači iz kruga u krug, a vi sve slobodniji. Ja tražim od kandidata, ako ništa da pokažu volju i energiju, treba da se drži kazaljka na gore u svakom krugu, nije bitno ako se pogreši, ali energiju pokaži na bini i pokaži da tu pripadaš – rekao je Mili.

Na kraju su mentorke dale završne reči, Ana i Marija su pojvalile svoje takmičare, ali su u svom izlaganju otrkile da će kod obojice morati još dosta da se radi.

-Saglasna sam da su oba kandidata bolja u ovom krugu, nekako ste mi bili opušteniji. Antonio, moraćemo još mnogo da radimo na opupštenosti. Nije dovoljno, ne dopada mi se, mora to još da bude sigurnije. Radićemo na dikciji, sve drugo imaš, ti si rođen pevač. Nadam se da sam dorasla tom zadatku – rekla je Bekuta.

-Ivane, dobro si pevao obe pesme, imaš dobru pesmu za braž. Ali ti sada dajem iskren savet, i da ti nisam menor, moraš da dobiješ lidersku ulogu, da se ne ponašaš kao bek vokal. Ti si lider, stojiš napred i tebe gledaju svi, to je glavna stvar koja ti nedostaje. Moraš da držiš pažnju da te neko gleda, a ne da uzme telefon ili da jede ćevape, to je ključ tvog da nazovemo problema – zaključila je Marija.

You might also like