Danijel Stojičić i Gligorije Ničić – (23. 12.)

i – (23. 12.)

Pesme i ritam su razdrmale žiri koji je sve vreme đuskao, a nakon nastupa je doneo konačnu odluku da Gligorije prođe dalje sa pet glasova, dok će Danijel koji je osvojio tri glasa ponovo pevati u baražu.

Odmah nakon nastupa, Saša Popović je svojom konstatacijom nasmejao sve do suza kada je predložio da Gligorije izvede sledeći put neku numeru od Deingerice.

-Ja sam gledao neke tvoje snimke. Ti si reper, treper, tiktoker, šta si ti? – upitao je Popović Gligorija, a on je odmah odgovorio:

-Ja sam pop pevač, ali pevam i modernu muziku. Ne pronalazim se u narodnjacima, pa sam zbog toga odabrao pesmu Mire Škorić koja je rok numera u muškoj verziji.

Iako je Gligorije objasnio šta podrazumeva pod modernom muzikom, Sale je ostao pri stavu da ipak treba da otpeva neku rep numeru.

-Ja mislim da treba da pevaš Desingericu i Pljugicu, to ovde niko nije uradio – dodao je Popvić.

Marija je u svom komentaru podržala oba takmičara, ali je istakla da je Gligorije uneo neku novu energiju i svežinu u takmičenje.

-Super je bilo, Gligorije, nekako si svež. Super se ponašaš, taj potez rukom mi je mega, kretanje na sceni, stopala koja ti idu ka unutra, sve mi je strava. Kandidat broj jedan, pevao si dobro, ali možeš mnogo bolje– rekla je Marija.

Saša je nastavio da insistira da Gligorije u narednom krugu peva Desigengircu, a Marija je zahvalila Bogu što Saša ne odlučuje o tome.

You might also like