Šejla Zonić i Jovana Stanković – (06. 01.)

i – (06. 01.)

Šejla je pobedila rezultatom 6:4, nakon čega je Ceca ustala i poljubila je, čestitala i pohvalila pred svima:

–Bravo lepoto moja, top, samo gazi – a nakon toga, Popović je dao reč Miliju:

-Prva pesma kandidata broj jedan neverovatna stvarno, svaka ti čast. Tako donešena ta emocija, i ta pesma je nedavno izašla, nije bilo vremena da se pohvata. Ti si to uradila neverovatno, ali druga pesma mi se ne sviđa uopšte. Ne zato što si ti loše otpevala, nego jednostavno mislim da taj tip pevača i brže pesme treba da budu drugačije, a na prvu si me raznela kao da si me stavila u bioskop i da gledam nešto predivno – rekao je Mili, a zatim je Ceca izrazila drugačije mišljenje:

–Mili mala digresija, ja sam aspolutno razumela šta ti hoćeš da kažeš. Poenta je da posle Marijine pesme, sve je mlako, sve je smešno veruj mi, jer to je takvu emociju izazvalo da je to prosto neuoporedivo. Inače je sašila i drugu i prvu pesmu. Druga pesma je toliko teška, jedva dišeš u refrenu.

Marija Šerifović nije krila oduševljenje Sejlinim nastupom, ali je takođe izrazila i iznenadila sve svojim mišljenjem o Jovani.

–Što se mene lično tiče, kandidatkinja za koju sam glasala, posle moje pesme nije morala da peva ništa. Dvojka nije dobila glas zato što je meni bila osrednja. Kompletan utisak, devojka ima zanimljivu boju glasa, a možda te je poljujala kandidatkinja broj jedan. Možda ti je trebalo jako malo da budeš i bolja od nje na neku drugu foru, al to su sad već druga pravila igre psihološke i tako dalje.

You might also like