Hamza Gušić i Sanja Terzić – (10. 06.)

i – (10. 06.)

Hamza je večeras pevao „Da me je ona volela“ i „Jednoj ženi za sećanje“, dok se Sanja predstavila sa numerama „Odakle si sele“, i „Ostavljena ja“.

– Sanja mi je hit hitova. Ja dva kruga razmišljam da je izbacim i kažem ostaviću je za četvrfinale, kad ono opa šestica, ode u – sa osmehom je priznao Saša Popović, dok mu je Bosanac prebacio kako je njemu lako jer ne čuje.

Bosanac je istakao kako je Hamza bio dobar, i da nije fer uvek da ga kude, a onda je u svom stilu dodao kako je pokupio sve falševe u prvoj pesmi, što je Marija negirala aludirajući da je ta numera odlično otpevana.

– Druga kandidatkinja, meni se dopala posebno dopala prva pesma, a drugi si pocepala u visinama i neverovatno je koliko si napredovala kao da te je Ana Bekuta spremala– rekao je Bosanac, a zatim je Bekuta pohvalila oba kandidata za sjajan nastup kao i Hamzu za neverovatnu fizičku transformaciju.

– Sanja, u drugoj pesmi si imala falša, prva je mogla za pola tona više, ali generalno je bilo dobro. Hamza, bio je kiks u drugoj psemi,a li velika je promena i prihički i fizički. Čestitam oboma, ali pazite za dalje– dodala je Snežana, a komplimenti na račun oba kandidata su došli i od Viki Miljković, kao i od Đoleta.

– Ovakav par sa ovako dobrom energijom zaslužuje samo aplauz. Odabrali ste odličan repertoar. Snežana vrlo lepo, tačno i blago zamera. Iako ovo nije moja muzika, mene ste obradovali– jasan je David, dok je na kraju Mili poentirao sa svojim komentarom.

– Hamza, dao sam ti glas zato što te volim. Sanja, tebi sam dao glas zato što Bosanac voli Cecu– rekao je Mili.

Na kraju, svoje mišljenje dal esu mentorke koje su ponosne na prolazak oba učesnika.

– Hamza, prva pesma fantastično, bravo care. O drugoj može da se komentariše, ali sve skupa pokušali smo da udovoljimo i babi i stričevima– rekla je Marija, dok im je Ceca čestitala.

You might also like