Sofija Đekić i Nađa Mujezinović – (16. 03.)

i – (16. 03.)

U akapeli Sofija je izvela numeru „Ne dam ovo malo duše“, dok je Nađa pevala „More pelina“, kada je žiri prednost dao Đekićevoj sa četiti glasa podrške, što je izrevoltiralo Kebu koji je smatrao kako je njegova kandidatkinja oštećena.

– Bosnac pogrešio si sad, budi realan. U natpevavanju je Nađa dominirala– rekao je Kojić, na šta je Boske odgovorio u svom stilu:

– Kebo, da li si ti ikada čuo pesme koje su pevale u natpevavanju? Jel ti čuješ kada neko slaže tačne tonove ili poistovećuješ sa falšom jer ne čuješ?

– Stariji si čovek, a lažeš to nije lepo. Pričaj jezikom da te publika razume. Ja sam glas naroda, zezaju se sa tvojim komentarima– uzvartio je Keba, nakon čega je Stojković dao svoj sud.

– Sofija, prva pesma nije bila sjajna zato što si je pevala tehnički doterano, ali ne emotivno. Peva se o majci, treba suza iz kamena da krene, ali druga vrlo poletna i tačna intonativno. Natpevavanje savršeno. Nađa, ti si ovde vrlo lepo nastupila kao jedan tezgaroški pevač, pevala si kao da smo mi u klubu, pa šta lupiš, lupiš koji ton zahvatiš, naročito u akapeli. Prvi ton omašila, to je kao da sedneš u auto i odmah udariš u banderu– zaključio je Bosanac.

Marija je pohvalila Milijevu takmičarku koje je prošla direktno dalje, a zatim je dala savet Mujazinovićevoj.

– Nađa, ja ovo trubim iz dana u dan, prvu pesmu lepo. More pelina, kada pročitaš tekst to je tuga, to je crno bez imalo belog, ti se isvađa sa temom , sa pesmom sa nama tako da ne znam ko će tebe da zipuje. Porazmisli o tome, nema svađanja– istakala je Šerifovićeva.

Viki je smatrala da su bile podjednako dobre, ali da je presudilo to što je Sofija, po njenom mišnjenju mekano otpevala Zoričinu pesmu, dok je Ceci ista kandidatkinja bila vedrija što je potvrdila i Snežana.

Za razliku od njegovih kolega, Đorđe je istakao kako je ovo bilo Nađino najtačnije pevanje od početka takmičenja.

Na kraju, Mili nije krio sreću što je njegova kandidatkinja prošla direktno dalje i pozdravio je rečima: „Bravo,bravo,bravo“.

You might also like