Igor Knežević – Ponos i Život me naučio – (07. 01.)

– Ponos i Život me naučio – (07. 01.)

Nakon nastupa takmičar je otkrio da je iskusio veliku Grandovu scenu, a Popović objasnio i šta se tad dešavalo.

-2010. godine se takmičio, imao je nepunih 12 godina. Gurao si ti daleko, pet, šest emisija i tad je publika odlučivala. Znam da je ceo region navijao za tebe i da si imao preko 300.000 glasova – objasnio je Saša, pa ga pitao šta je radio za ovih 12 godina.

-Ispao sam, malo sam radio kući, pevao – odgovorio je takmičar, a Aleksandra Milića Milija je najviše zanimalo da li se oženio.

-Jesam, imam ćerku i sina – rekao je Igor, a Sanja Kužet se nadovezala i rekla da nije baš da ništa nije radio, što je nasmejalo sve.

Iako je osvojio pet članova stručnog tima, bilo je i onih kojima se njegov nastup nije dopao.

–Čujem da znaš da pevaš, ali ovo večeras nije bilo dobro. Nisi ostao da gaziš do kraja, bilo je mnogo neubedljivo – poručila je Viki Miljković, a delimično je njeno mišljenje delila i Marija Šerifović.

-To se baš tako ne peva, ono lopatom trileri i slično. Malo je to nerazgovetno, ima potencijala, ali mora mnogo toga da se ispravlja – rekla je Marija, dok se ostatak žirija složio da bi bilo za pola tone više da je pevao. Ipak, Bosanac je tvrdio da nisu u pravu, zbog čega je Popović tražio da mu se podigne za pola tona i da ponovo zapeva Šabanov hit.

-E, sad neka Bosanac kaže – rekao je Mili, a Bekuta dodala da nema ritmike i da je Boske bio u pravu.

Kada je trebalo da odabere mentora, Marija se isključila i prokomentarisala da bi bila šteta da zbog sitnica ne nepraduje u takmičenju.

– Namestićemo mi te trilere. Problem je kad ih nema, kad ih ima, lako ćemo – poručila je mentorka Snežana Đurišić.

You might also like