Inel Nukić i Stefan Tomić – (01. 06.) – POLUFINALE

i – (01. 06.) –

Dva žanrovski različita pevača dovela su atmosferu do usijanja, a u jednom trenutku Saša Popović i Marija Šerifović zaigrali su direktorovim štakama.

Ipak, vesela atmosfera nije potrajala dugo. Rezultat duela bio je 5:5, što znači da će se oba kandidata za svoje mesto u finalu boriti u baražu.

-Prvi put imamo u polufinalu ovu situaciju- konstatovala je Ana Sević.

S obzirom da je Đorđe David u poslednjem trenutku promenio glas, i prednost ipak dao mladom Inelu Nukiću, roker je prvi dobio reč.

-Inele, tvoj program mi nije bio atraktivan, pa sam bio u fazonu okej i dao glas Stefanu. Onda je Inel otpevao drugu pesmu „Joj,Rado, joj Radmila“ i razigrao sve, a ti si uhvatio da mi pevaš Mikija Jevremovića kao Boris Bizetić kad se zeza. Zbog toga sam sa zadovoljstvom dao glas Inelu. Stefane, to se ne peva tako. je bio dominantniji i smatram da je zaslužio šest glasova- oštar je bio Đorđe.

Bekuta je tvrdila da Đorđe David nije u pravu kada je u pitanju Stefanovo izvođenje.

-Mi smo skidali sve u ton, ma u akcenat. On je pevao svojim glasom!- rekla je Stefanova mentorka Ana.

Zbog ovoga je usedila rasprava i sukob mišljenja između članova čuvene osmorke, a Ceca je bila istog stava kao Bekuta, tvrdeći da su oba momka sjajna.

-Stefan je otvoreno otpevao Mikija Jevremovića i imao je tu vedrinu u glasu- dodala je Svetlana.

Problem je nastao kada je Bekuta istakla da joj se Viki sveti, iako je dala glas njenom kandidatu, što je sve zbunilo.

-Šta ti se ja svetim? Pa, dala sam glas tvom kandidatu, Ana! Šta si ti meni uradila da bih se ja tebi svetila? Izvini, ja nisam obaveštena- zbunjena je bila Violeta, nakon čega je Bekuta tvrdila da se Viki ipak osvetila Mariji.

-Znaš ti što! To što radite nema smisla- odsečna je bila Ana braneći svog takmičara.

Diskusiju je prekinuo Saša Popović i reč dao Miliju koji je bio fasciniran duelom Inela i Stefana.

-Ovako treba da zvuči polufinale. Bravo momci, toliko ste nas zabavili, jasno ste pevali i dobili ste nogu u dupe- našalio se Milić.

Kao vrsni interpetator narodne muzike, Snežana Đurišić uputila je niz pohvala na račun mladog Inela koji je u polufinalu pevao pesme Šabana Šaulića i Miroslava Ilića.

-Pesma „Joj, Rado, joj Radmila“ je možda laganica u odnosu na Šabanovu „Jedna lasta ne čini proleće“, ali si ti Inele, obe numere lepo odradio i fino nas zabavio. Što se Stefana tiče, izborio si se i hrabro si ušao u klinč sa pesmama Zdravka Čolića i Mikija Jevremovića- obrazložila je Sneža.

Bosanac je tvrdio da je nepravda što takmičari nisu dobili po šest glasova, a nakon njegovih reči svoj sud dale su mentorke, Marija i Ana.

-Momci bili ste savršeni, razveselili ste nas. Hvala Ani Sević koja je dala predlog za pesmu „Da sam tvoje zlato“ Mikija Jevremovića- otkrila je Bekuta, a potom je Marija nastavila:

-Mogla bi svašta da kažem, ali ja sam sada majka Mara, rekli su mi da moram da udem mudra i fina, da prorpagiram mir i harmoniju zato ću na televiziji reći da su obojica zaslužila po šest glasova. Inele, možda nikad nisi bio bolji, prvu pesmu si sašio. Momci borite se u baražu kao da je .

You might also like