Miki Sekulovski i Isak Šabanović – (21. 10.)

i – (21. 10.)

Nakon maestralnog izvođenja makedonske pop pesme, kao i hita „Što sad ljubav ima s tim“, Miki je ubedljivo pobedio svog protivnika sa 6:1.

Njegova neverovatna energija koju je pokazao, kao i pevačko umeće učinili su to da na kraju završi u timu Cece Ražnatović, koja nije krila oduševljenje zbog toga.

–Dobro došao u tim. Veliko mi je zadovoljstvo, sjajno pevaš – poručila mu je, a Saša Popović otkrio svoje impresije o Mikiju kada ga je prvi put čuo.

-Kad sam bio na audiciji u Skoplju, Miki je bio daleko najbolji kandidat. Bio je Đorđe da to potvrdi. Nema potrebe da krije godina, imaš sasvim dovoljno godina koliko treba da imaš za ovo takmičenje. Sa 36 godina si zaslužio da se nađeš na ovoj sceni – poručio je Popović, a zatim dao reč Mariji Šerifović da prokomentariše ovaj duel.

-Odličan si, Miki. Ti možeš da budeš zvezda, a ne zvezda Granda. Pevaš fantastično, držiš pažnju, znaš kako da se ponašaš, sve ti verujem. Nadam se samo da si privatno kul lik koliko mislim da si dok si nam ovo izvodio. Postoje neki mladi pevači koji strava pevaju, bacaju nam magiju, a ispostavi se da su neka go*na- istakla je Marija, dok je Snežana Đurišić takođe ishvalila Mikija, dok je za Pericu rekla da bi volela da bude u njenom timu.

Aleksandar Milić Mili takođe nije mogao da sakrije oduševljenje simapatičnim Makedoncem kojem je uputio kritiku na račun izgovora stihova.

-Gospodski peva čovek – dobacila je Sneža, dok je Dragan Stojković Bosanac bio ubeđen u njegov uspeh.

-Ti se jedan od najboljih kandidata koji su se pojavili iz Makedonije i mislim da ćeš imati puno uspeha, ako budeš ovako pedantan i precizan u svom izvođenju –posavetovao ga je Bosanac, a zatim pitao Mikija koliko ima kuća.

Takmičar je odgovorio da ima jednu i to nedovršenu, na šta mu je Boske poručio:

-Zaradićeš još dve sa Grandom!

Ani Bekuti, pored pevanja, dopao se i Mikijev imidž, dok je Velejkoviću poručila:

–Perice, moraš da imaš dobro mentora koji će s tobom da radi i koji će da otvori taj vokal!

Kako je Makedonac od svih pokupio hvale, na red je došao i Đorđe koji je bio i najkomenteniji da očekuje muziku koju Miki preferira.

–Majstore, ti si gotov proizovod. je dobio ozbiljnog konkurenta u ovoj priči. Tako se peva u Makedoniji – zaključio je Đorđe, a Saša pitao gde je takmičar bio do sad.

–Bavio sam se muzikom, ali zadnjih pet, šest godina ne. Bio sam u Belgiji, radio sam kao konobar– odgovorio je takmičar.

-Lepo je rekao Bosanac. Imaš kuću koja nije završena, ako nastaviš ovako napravićeš još dve kuće– posavetovao ga je Popović, a Đorđe dobacio da nema razloga da ne nastavi i da je on već u finalu.

-Ako ispadneš, Miki pevaš sa mnom. Ne dam ga nikom– zaključila je Ceca.

You might also like