Haris Skarep i Elsan Pilica – (16. 03.)

i – (16. 03.)

-Kakav duel!- prokomentarisali su Ceca i Saša.

-Mislim da je Elsan pevao dosta tačnije i preciznije u programu koji je odabrao što ne znači da je Haris pevao loše u regularnom programu. Mada, vidim da Skarep počinje malo da luta sa repertoarom i Harise ne mogu da te identifikujem konačno, da znam šta pevaš, a ništa mi do sad nije zvučalo da padnem u nesvest- konstatovala je Marija, nakon čega je Sneža kratko dodala:

-Mora da se kaže da je Haris ovog putao bio mnogo bolji nego prošli put.

Đole se jedini opredelio da ove večeri glas da Cecinom kandidatu, a kako kaže za to je presudila akapela.

-Čuo sam neku novu boju u akapeli koju nisam očekivao, to do sad nie pokazao. Elsane, svaka čast- rekao je roker.

Dragan Stojković Bosanac je u svom stilu udelio niz saveta takmičarima i objasnio im na koje stvari da posebno obrate pažnju.

-„Lipe cvatu“ te je potpuno koštala, i ritmički i tonski. Sve ono što si pokušao nije mi se dopalo. Pilica mi je bio odličan, kupio si me u strofi jer si počeo da pevaš- iskren je bio Boske, dok se njegov kolega Keba delimično usaglasio sa njegovim mišljenjem.

-Nemam ništa protiv komentara, ali Elsan je Sinana besprekorno otpevao, a Šabana tako-tako. Harise, ti blistaš, pa ne blistaš, ali obrati pažnju na izbog pesme- istakao je Kojić.

Mentorke su naravno pucale od sreće, a Violeta nije mogla da sakrije sreću zbog trijumfa u ovom napetom duelu.

-Uf, ja sam sad zadovoljna, konačno! Baš ovako mi se sviđa. Obojica ste bil dobri- kroz smeh je rekla Viki nakon čega je Ceca nahvalila Skarepa.

-Nama je bio cilj da pokažemo da pored narodnjaka koje sjajno pevaš imaš talenat i za nešto drugo. Neko ima za to sluha, neko nema. Srećno momci- poručila je Svetlana, a Saša je odmah prekinuo.

-Znači od žirija neko ima sluha, a neko nema? Ja bih voleo da čujem ko to nema sluha- zanimalo je direktor.

-Prvi ti! – našalila se pevačica, a potom pecnula Bosanca.

-Bosanac je mislio da je zagazdovao ali ja sam se vratila, pa ćemo sad da vidimo kojim tokom voda kruži. Sad ćemo da vidimo sta je falš, šta je distoniranje, šta je lepo, a šta je ružno- poručila je Svetlana, a Boske joj nije ostao dužan.

-Konačno da proradiš!- odgovori je Ceci.

You might also like