Aleksandra Ivanov i Ivana Šundić – (16. 03.)

i – (16. 03.)

Duel se završio u korist Ivane koja je osvojila svih šest glasova stručnog žirija, dok je Aleksandra imala dva glasa manje.

-Devojke čestitam, divno smo startovali sa ovom emisijom. Ivana ovo znači da ideš direktno dalje, Aleksandra za tebe malo manje glasova, ali bila si sjajna, sve čestitke- rekla je voditeljka Ana Sević na samom startu te joj je Saša Popović skrenuo pažnju.

-Voditeljka neka ne daje ocene, da li je neko bio sjajan ili nije. To bih molio u narednom paru- rekao je Saša i dao reč prvo Miliju.

-Aleksandra, ti si fantastičan performer i imaš divnu energiju, ali meni ovaj program nije za tebe. Bila si mi ubedljivija ranije. Nisam ti dao glas jer je Ivana toliko fantastična, toliko jedna specifična pojava i boja glasa, sigurnost u pevanju. Već sam te video kako nastupaš i kako su svi presrećni- istakao je Aleksandar.

Ipak, za razliku od njega Ceca je podržala obe takmičarke tvrdeći da je Aleksandra zaslužila veću podršku.

-Mislim da je Aleksandra oštećena i da su bile egal. To je moj stav- poručila je Svetlana, dok je Keba smatrao da je Marijinu takmičarku ovog puta pojela trema.

Bosanac je bio saglasan sa mišljenjem Milija i Kebe, dok je Violeta iskritikovala Aleksandru.

-Šokirana sam Aleksandrinim nastupom. Ti si fantastična pevačica, al večeras nisi bila u punom sjaju. Ne zameram ti, dobila si moj glas, imaš i ti pravo na ovo- rekla je pevačica.

Izuzetan napredak Snežanine takmičare primetio je i Đorđe David koji je pohvalio i autfite Aleksandre i Ivane koje su se potrudile da večeras izgledaju svetski.

Kao i obično na samom kraju reč su dobili mentori, a Marija Šerifović je sve šokirala izjavom.

-Aleksandra s obzirom na 72 temperaturu, pevala si bomba- poručila je Šerifovićeva svojoj kandidatkinji.

-Temperaturu ima? Ala vera!- dobacio je Đorđe David, nakon čega je reč dobila i Snežana Đurišić.

-Sinoć smo većali da li će Ivana doći danas u takmičenje jer je bolesna i pod temperaturom. Odlična si bila s obzirom na okolnosti– zaključila je Sneža.

You might also like