Srbobran Srba Vrbić i Rijad Rahmanović – (25. 11.)

i – (25. 11.)

Momci su dali sve od sebe da se pokažu u što boljem svelu, Rijad je odneo pobedu u ovom duleu, dok će Srba pevati ponovo u baražu.

Popović se obratio takmičaru, pa potkačio Karleušu – Svi se sećamo kako te jedna članica žirija nazvala
Bosanac je prvi dobio reč, pa je savetovao Srbi sa naštima glas onako kako svira instument i da će tada njegovo pevanje biti bolje.

-Bilo je dosta nesigurnosti, ti beše sviraš saksofon? Tako i pevaj, malo više uštimaj biflu pa će biti bolje. Čuje se da pokušava da peva kako svira. Rijade, ne bi ti rekao šta nije bilo u redu da ne bi naučio možda – rekao je Boske.

Osmorka se složila da je ipak Rijad bio bolji u ovom duelu, ali i da je Srbi mesto u nastavku takmičenja, pa su mu savetovali da u baražu podigne intonacije i peva punim glasom.

Viki je kao Rijadova mentorka na kraju bila zadoviljna kako se on pokazao večeras, ali je imala i sve reči hvale za Srbu.

-Srbo, žao mi je što si naleteo na Rijada koji je zaista vrunski pevač, to ne znači da si ti loš. Treba da ostaneš i bolji si od mnogih koji su u takmičenju. Rijade bio si jako dobar – rekla je Viki.

Na kraju je Saša dao završnu reč, a onda je svojim komentarom potkačio Jelenu Karleušu i prisetio se situacije kada je Srba pre nekoliko godina bio u Zvezdama Granda.

-Srbobran je dobar, svi te pamtimo kada te je jedna članica žirija nazvala Vrba Svrbić, sećaš se toga – zaključio je Saša, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

You might also like