Meris Karamustafić i Petar Bulatović – (22. 04.)

i – (22. 04.)

Pre nego što je žiri dobio reč, Popović je tražio da se uključi bekstejdž u kome je između ostalog bila i Viktorija Lučić koja je došla da podrži kolegu iz tima što je bilo sumnjivo Saši koji je upitao da li se tu rodila neka ljubav.

– Ne, ne stvarno. Družimo se– kroz smeh je rekla Viktorija.

Marija je dala prednost Petru jer joj se kod Merisa nije dopala prva pesma. Iako je Petru dala glas smatra je da nije dao 100% i da nije bilo namešteno kako treba.

– Meni su u principu oni bili podjednaki. Dobri su mi kandidati, kanddat broj dva bilo je mnogo grešaka, ali ja sam stvarno zadovoljan kada se osvrnemo na prvi par vi niste bili bolji. Imate potencijal, ali mora da se radi– objasnio je Mili.

U svom stilu Bosanac se našalio kako ne vidi da je išta falilo ovim kandidatima, a zatim i počeo da obrazlaže. Merisu je zamerio uzimanje vazduha, kao i drugu pesmu, ali je dao glas kako kaže zbog mira u kući. Za drugog kandidata je istakao kako je dao glas zbog mentora koji će mu to objasniti.

Ana Bekuta je pitala Snežanu da li su probali sa nižom intonacijom, na šta je ona odgovorila kako je bio visok.

– Petre, ako bih pravila paralelu ti si više dao i ovaj natpis „Zvezde Granda“ ide uz tebe- rekla je Bekuta.

Viki je smatra da su oba kandidata bila dobra i da su oba trebala da dobiju po šest glasova, dok je Davidu Petar bio dominantniji i sa više želje, a zatim su se oglasili i mentori.

– Meris je samo preusmeren. On je sada nešto drugo u odnosu na ono što je bio i to nije ni malo lako za pevače, ali ja sam jako zadovoljna kako radi i kako sluša i koliko se trudi. Prva pesma slažem se sa Bosancem, u drugoj si bio odličan samo obrati pažnju na intonaciju u baražu– savetovala je Đurišićka.

– Ja sam lično videla kada su se Marija i Mili dogovorili da je to to, dovoljan broj glasova što je potpuno bezveze jer smo potpuno kontradiktorni. Nekima dajemo glasove u skladu sa naslovom iza leđa, nekima zato što se dobro kreću n abini, nekima kada imaju doživljaj pesme.. Bog sveti zna ko će ugoditi žiriju, meni je samo žao što ovo dete nikada nije dobilo šesticu ja svojim imenom prezimenom i kredibilitetom stojim da ovo dete vredno onog naziva, a ova domunđavanja ne mogu da podnesem– rekla je Ceca dok je ustajala sa svog mesta, a Popović je molio da sedne što je ona odbila.

Marija je želela da objasni šta su se „domunđavali“ i otkrila da Mili nije moga da se seti Petrovog prethodnog pojavljivanja zbog čega ga je ona podsetila na njegovo pevanje, zbog čega je Ceca rekla kako Mili očigledno ima problem sa njenim kandidatom, a zatim otišla sa svog mesta.

Završnu reč dao je Saša Popović koji se osvrnuo na reakcije publike.

– Novka podbada ovaj deo publike za Cecine kandidate, misleći da će Svetlana doneti i novčanik uz tašnu– bocnuo je Popović, a ona je uzvratila kako bi taj novčanik i napunila, dok on svoje obećanje da će da joj pokloni novčanik nije ispunio.

– Ja uvek Novki tutnem nešto – nasmejao je sve Popović odgovorom.

You might also like