Katarina Mulavdić i Milan Bukilić – (22. 04.)

i – (22. 04.)

Iako su se takmičari potrudili i napravili pravi spektakl na sceni niko nije direktno otišao u naredni krug. Katarina je ovojila tri glasa, Milan pet glasova i oboje će večeras ponovo pevati u baražu. Nakon nastupa nastala je i velika svađa u žiriju koja dugo nije viđena u ovom šou programu.

-Dala sam prednost Bukiliću jer je bio bolji u drugoj pesmi. I ne znam Bukiliću dokle ćes da pevaš Olivera Dragojevića, stvarno ću da odlepim, ne ide ti to. Što si tako uporan ili ti i tvoj mentor? Znači glasa nema ako prođeš i u sledećem krugu pevaš Olivera i hoćeš li konačno ispraviti taj tvoj vokal „A“ koji ovako ne zvuči. Ovo je sve iz najbolje namere Bukiliću. Što se Katarine tiče lepo si se obukla, ali mislim da nisi dobro navežbala pesme – rekla je Ana Bekuta.

Nakon Ane, odmah se nadovezala Snežana koja je imala zamerke na pevanje oba kandidata, a dala im je i nekoliko saveta koji će im sigurno značiti u nastavku karijere.

-Takmičarka broj jedan, nesigurno i amaterski. Dala sam ti glas da ne bi ispala, ali u ovom ovo nije bilo dobro. Kod takmičara broj dva sve mi se svidelo osim tih volaka.

Viki Miljković je ovog puta imala drugačiji stav, pa je priznala da se njoj svidelo kako je Milan otpevao numereu Olivera Dragojevića, a nakon njenih reči nastao je pravi haos.

-Nas ovde ima raznih, meni se baš sviđa kako ti pevaš Olivera, meni se to stvarno sviđa i u toj pesmu sam ti dala glas -počela je Viki, a odmah se umešala Marija:

-To je zbog toga što si ti mimo sveta! Ti nisi Olivera slušala ukupno više od 17 minuta u životu. Postoje stvari u koje se ne dira, kao i sevdalinka – kazala je ljutito Marija, a onda se umešala Ceca koja je stala u kuminu odbranu:

-Ajde, ajde, stvar je ukusa. To su uvrede, slušala si Olivera 17 minuta!

-Znam ja sve! Kako je on dirao, pevao je kako treba, nije bilo loše. Da li je on pevao Olivera nakaradno? Ne sme da se dira, ali ne znam šta on nije dobro otpevao i šta je dirao? – izgovorila je Viki, dok je Snežana sve vreme oponirala da Milan nije bio dostojan ove pesme.

-Ja kada dam glas kandidatu, ne pokušavam da unakazim kanididata, nego da ga podržim. Dala sam mu glas jer mi se sviđa kako peva, svako ima svoj način pevanja i svakome može to da se svidi ili ne. Šta to sada znači, mnogi pevaju Olivera i Šabana i ako nisu kopije to ne valja, to ne može tako. Ili mi doneseš emociju koja me dodirne ili ne, ne kažem da niste u pravu, nego ja iz svog ugla gledam – dodala je Ceca, onda se u raspravu uključila Marija.

–Boja glasa Olivera Dragojevića je svakako neponovljiva, ali svi znamo šta znači u muzičkom smislu, muški, muškarac. Vi to svakako pevate kao neke da ne kažem sad. To se ne peva tako, to nije ta priča. Ne mora da znači da treba neko da pati i da mjauče dok peva. Ja sam ti dala glas svideo mi se kostim, vidi se da ste radili, ali moram da kažem šta nije dobro. Ja sam slušala Olivera, mislim da je on najslušaniji pevač u mom domu, znam svaki stih pesme, to može tako da se peva, ali nije dobro i nije tačno – kazala je ona.

Kako je Ceca ustala sa svoje stolice, a Popović je odmah prozvao, nastao je haos i velika svađa izneđu nih dvoje.

-Gospođo što stojiš? Bakice što stojite? Sedi dole! – rekao je Sale, a Ceca mu je žestoko odgovorila:

-Ja imam svoje ime i prezime i to jako poznato. Rekla bih ti ja što stojim samo da nismo na televiziji. Neću ja da sednem, nisi ti meni proefror u školi da mi određuješ šta da radim!

Bosanac se u svom izlaganju složio sa Marijom i kazao da je Oliver Dargojević jedan od retkih pevača sa ovih prostora koji je bio muško i pevao kao muškarac u svojim pesmama.

Na kraju su i mentori dali svoje završne reči, dok je Đorđe David izneo do sada najžešće kritike na račun nekog svog takmičara.

–Mi smo „Magdalenu“ skidali od prvog snimka, skidali smo svaku reč kako treba i onda čovek izađe ovde i ovako peva. Ne znam šta je sa tobom, ti dobiješ neko teranje? Kako ja sad njima da objasnim kako si ti pevao veče pre, u dah u vreme tačno, izađeš ovde i sje*eš sve. Znam šta treba, ali ti dođeš ovde i use*eš sve. Kad si ti na prbi radio ovo, gde je dah koji teba da se pojavi, šta ja da im kažem, njoh dvoje su u pravu, ali su u pravu i Viki i Ceca. Ti sutra treba da budeš producent, pa kako ćeš da budeš kad ne umeš ovde da otpevaš ono što smo vežbali na probi? Ovo je škola čoveče, to moraš ozbiljno da shvatih, sa prvom pesmom pucao si i u tebe i u mene. Druga pesma je dobra i evo ti aplaz, ali faulirao si me u prvoj, nemoj da te sanjam u boji. Koga da prevariš ti ovde, pa jesi li ti lud – besno je rekao Đođe, dok mu je Milan odgovorio samo jednom rečenocom

-Ja volim Olivera, ovo mi je lekcija, tako da neću više da ga pevam.

Nakon ovoga Mili je samo poručio svojoj takmičarki da je bila odlična i nije imao snage posle ove rasprave da širi priču.

You might also like