Dragan Đurić i Kristina Krstičević – (18. 03.)

i – (18. 03.)

Sašu Popovića zanimalo je koliko stanovnika imaju Ploče, a nakon što je takmičarka odgovorila da deset hiljada, kreativni direktor je konstatovao:

-Je l' moguće da niko baš ne dođe da te podrži ovde ni u jednom krugu?

-Jaoj, jako mi je daleko. Tata mi je bio najveća podrška, od prvog kruga je jako bolestan, operisan je od najteže bolesti. Sve se odvilo u mesec dana, tražila sam da se odloži snimanje, grlo me boli, ali… – odgovorila je Kristina sa knedlom u grlu, a Popović konstatovao da ona jedva i govori.

Snežana Đurišić objasnila je da joj je dala glasa kako ne bi ispala, ali da su pesme bile potpuni fijasko.

-Mislim da je to preveliki zalogaj, ali ne mislim da treba da ispadneš – dodala je Sneža i uputila joj podršku u borbi za zdravlje.

Marija Šerifović je istakla da je sa guštom dala glas prvom kandidatu i da je večeras sve bilo po njenoj meri. Međutim, u izlaganju je prekinula Ceca i dobacila njenom kandidatu da kaže šta je radila sa njim u studiju.

-Hajde kaži šta ste vas dvoje tačno radili u studiju? – ironično je pitala Marija, a kandidat odgovorio:

-Bila je galama, malo je falilo da se potučemo. Ove pesme nisam ja birao, to je sve zahvaljujući Ceci. Ja nisam hteo ove pesme ali nije mi žao što sam ih otpevao.

-Eto, zato kandidati, slušajte svoje mentore kad su vam već slučajno bogom dani – poručila je Marija, a zatim dodala da se videlo da Kristina nije dobro, kao i njena borba na sceni.

-Svakako zaslužuje da ide u četvrti krug, ona nije kandidat za ispadanje– apelovala je Mara Popoviću, dok je Aleksandar Milić Mili nahvalio prvog kandidata, a Kristini poručio da izgleda grandiozno.

-Samo da ozdraviš i da odabereš dobre pesme, čak i malo da skreneš misli sa tih privatnih problema – posavetovao je Mili, a sličan savet za Kristinu je imala i Ana Bekuta.

-Čulo se i videlo da se sa ogromnim naporom trudiš. Bori se u baražu, popij neki čaj – poručila je.

Dragan Stojković Bosanac je poručio da je Kristina u drugoj numeri bila odlična i da treba da bira repertoar sa svog govornog područja, dok je za prvu imao zamerku.

-U suštini si u prvoj pesmi bila komična, sve ti se otrglo kontroli, a u drugoj to si ti – rekao je Boske, a Ceca je morala da objasni šta se zapravo dogodilo na probama i zašto se umalo pobila sa svojim kandidatom.

-Kod Dragana je bio problem što je bio mekan i nije davao energiju koju ima. On se šalio da zamalo da se pobijemo u studiju, ali je poenta bila da ga probudim. Njegova verenica je snimala probu kako bi posle vežbao. Taman posla da se pobijem, ja se volim sa mojim kandidatima – istakla je Ceca.

-Ti si bre ozbiljan šibadžija- dobacio je Đorđe David.

Viki je branila svoju kandidatkinju i dodala da je veliki potencijal, ali da je večeras bila hendikepirana, dok je Popovića zanimalo koliko je putovala do Beograda i da li je došla na dan snimanja.

-Deset sati smo putovali, došli smo dva dana ranije, ali je veliki kolaps na putu. Veliki je sneg kroz celu Bosnu – objasnila je takmičarka, a Sanja Kužet joj poručila da su svi uz nju i da digne glavu.

You might also like