Jovana Bešović i Atomska Mina – (30. 09.)

i – (30. 09.)

Devojke su dale sve od sebe da se pokažu u što boljem izdanju, a tome svedoče i glasovu čuvene osmorke koja je ostala bez teksta nakon ovog nastupa. Duel se završio 4 prema tri u Mininu korist, pa je Saša izjednačio, dok je Marija na kraju dovedena u situaciju da bira.

-Ja sam ovde od 2015. godine, i često se ponavljaju kandidati, iz godine u godinu slušamo jedno te isto. Meni se stavrno nije dogodilo da sam čula da je neko ovoliko napredovao kao Mina. Devojko, svaka čast, ja sam ostala u šoku. Atomska Mina ljudi peva, ona je bila kod mene, sada je i bolesna, ali to nismo govorili. Da postoji u ovom takmičenju ono zlatno dugme, ja bi ga kliknula da ideš u bilo koje kolo. Mina ide dalje, a ti devojko, bila si dobra, ali je ona bila ubedljivija – rekla je Marija.

Nakon reči svoje mentorke, Mina se rasplakala na sceni, a kroz suze je uspela da kaže nekoliko reči.

-Ja sam u šoku, hvala do neba, žiriju, publici. Počela sam da radim sa bendom, naučila sam tehnike disanja, nisam mogla visine da izvlačim, prosto sam se oslobodila i krenula u posao – kazala je Mina.

Kako je Ana Bekuta dala glas takmičarki broj jedan, u svom komentaru iznela je zbog čega je tako odlučila.

-Sigurna sam u Marijin izbor, ali sam mislila da niko neće dati glas takmičarki broj jedan. Nas troje smo skrenuli pažnju na jedan vokal, mislim da si malo ukočena, ali vreme je pred tobom da se oslobodiš – kazala je Ana, a odmah se nadovezala Ceca:

-Upravo što je Bekuta rekla, nas troje smo glasali za broj jedan, bili smo sigurni da će Mina ovojiti sve, kao što nas je i osvojila da se ne lažemo. Napredovala je, sve čestike, ali morali smo i njoj da pokažemo i ukažemo poštovanje, ona je prvi put na sceni.

Bosanac je da prednost Jovani i niše štedeo reči pohvale u komentaru, a sa druge strane pohvalio je i Minin napredak.

-Dobro si napredovala Mina, ali meni je otkrovenje večeras broj jedan. Takav atak u glasu i visine pucaju, izgovor teksta, sve imaš, malo ti treba pokazati, meni si bila super. Mina je napredovala, ali videćemo dalje.

Viki je dodala da je Jovana bila samo manje dominatna na sceni u odnosu na Minu, ali samo ubog iskustva koje ima.

Mili je izneo sve pohvale na račun obe takmičarke, ali nije krio da ga je Mina posebno iznenadila.

-Jovana, zagazila si jako, pokazali sve puteve, sada ti samo predstoji rad, na sceni izgledaš fantastično. Mina, ja sam se digao odmah na prvoj pesmi, nisam mogao ni da zamislim da ćeš ti ovako pevati – rekao je Mili.

You might also like