Mirza Pandur i Petar Krekić – (27. 04.)

i – (27. 04.)

– Ja mislim da je u ovom duelu nadmoć pokazao Mirza, pevao je težak program i dve potpuno različite stvari u kojima se snašao odličmo, To ne znači da je Petar pevao loše, ali to je bila prednost– rekla je Marija koja je svojim glasanjem naljutila Krekićevu mantorku Viki koja je apelovala na Popovića da prizna kako je duel bio za 6:6.

– Mirza je stvarno zaslužio i prednost bih dao kandidatu jedan jer je razvalio – iskren je bio Saša.

Bekuta je pohvalila Mirzu što je ostao u fokusu uprkos maloj greški koju je napravio, kao i da je Petar kupio prvom pesmom.

– Drugari, vi ste došli i upalili svetla. Sve je do sada bilo dosadno, vi ste došli i razneli, podigli ste nam raspoloženje i to je bitno. Bilo je greščica, nadao sam se akapeli– izjasnio se Mili sa kojim se složio Đorđe koji je posebno pohvalio Pandura.

– Mislim da su bili fantastični i greota što nisu imali šest glasova– rekla je Ceca koja je ipak prednost dala Krekiću kada je Popović rekao da je to logično jer je on kod Viki, a ona mu uzvratila da favorizuje kandidate sa čim se složila i Bekuta, a on zapretio povratkom Kebe.

Završnu reč imali su mentori.

– Obojica su bili fantastični i trebalo je da bude 6:6 jer su oni „Zvezde Granda“, Marija ne daje glas Petru već drugi put ali nema objašnjenje za to. Kada to kaže Marija ti to Popoviću favorizuješ, ali okej– pomalo izrevoltirana je kazala Viki.

– Vas dvojica ste žrtve kalkulacije, nemojte to da vas pomeri. Ovo takmičenje je počelo sa vama, posebno sam Mirza zadovoljna jer si uvažio kretanje i vi ste obojica trebali direktno u sledeći krug- završila je Snežana.

You might also like