Mila Smiljković i Milorad Petrović – (01. 04.)

i – (01. 04.)

Tokom izvođenja prve pesme Mila nije dobila glasove žirija, dok je Milorad dobio dva glsa od Cece i Viki Miljković.

Iako na samom početku tako nije delovalo, ovaj duel se završio odličnim rezultatom jer su oba takmičara dobila po šest glasova i direktno se plasirala u naredni krug takmičenja.

Kako je večeras prvi april Đorđe David se uplašio da je u pitanju šala, pa je bojažljivo prišao svojoj takmičarki da joj čestita direktan prolazak u naredni krug, a Bosanac je dodao:

–Đorđe malo je ovakvih matrica i ovakvih glasova. Cura zvuči zaista super– zaključio je harmonikaš, a onda je kandidatkinja otkrila da je na snimanje došla sa velikim problemom.

–Bolesna sam, imam teperaturu i pukao mi je glas. Prosto sam se razbolela i ne mogu da pričam– objasnila je takmičarka, a žiri je konstatovao da joj svaka čast na tome jer je ipak uspela da vrhubski otpeva pesmu i direktno se plasira u naredni krug takmičenja.

–U dve pesme si pola minuta duže stavio, ne može tako Đole!“ – imao je zamerku na ponašanje mentora Saša Popović, a roker se branio:

–Ono što je zadatak prve pesme su vokalize koje su mnogo ozbiljan zadatak čak i za ozbiljne pevače ovog kalibra – rekao je Đorđe. Na njegove reči nadovezala se Marija Šerifović.

–Bolje da ovaj par u ovom trenutku ne komentarišemo– a sa njom su se složili ostali članovi žirija kao i kretivni direktor Grand produkcije:

–Slažem se, ajde idete u sledeći krug! – obratio se Popović kandidatima.

Mnoge je iznenadio postupak Đorđa Davida koji je izašao na scenu i zahvalio se voditeljki Sanji Kužet na tome što je prenela Popoviću da je njegova takmičarka bolesna uz reči:

–Sanja moram da ti predam ovu kovertu. Sanja je žena koja ima najveći uticaj na Sašu Popovića. Hvala što si uticala, što si mu objasnila, to je to – rekao je Đorđe, na šta ga je Sanja upitala:

–Pa što Đole pred reflektorima?

Saša se zatim našalio:

–Znate šta piše u koverti, kad dođe utičite na Sašu Popovića da prođe moj kandidat! – zaključio je Saša na šta je Đorđe dodao:

-Nije, nije! Ima šuške mila veruj mi! – rekao je Đorđe.

You might also like