Mirza Pandur i Stefan Tomić – (13. 04.)

i – (13. 04.)

– Da je došlo do akapele tu bi Mirza bio bolji jer tako je pokazalo dosadašnje iskustvo. Ipak, u programskom delu je Stefan u prvoj pesmi bio za klasu bolji i zato sam glasao– rekao je Đorđe.

Dragan Stojković Bosanac je prokomentarisao da Mirza ima ozbiljne uspone i padove i da je za razliku od prošlog nastupa, danas imao nekoliko faulova.

– Pevaš, malo se trudiš, malo ne… Bio si kao: „Evo mene, evo vas, ajde da idemo kući što pre“. To me nervira jer si moj Sarajlija i ozbiljno ti kažem, nema razloga da tako postupaš nonšalantno jer si talenat. Stefane, bio si odličan prvi put po mojoj meri sam dao glas– rekao je Boske.

Ceca Ražnatović se složila sa kolegama i istakla kako su njoj bili dobri, jer gleda celokupan utisak kojim privlače pažnju, dok je Mili istakao nekoliko grešaka koje su napravili, ali i pohvala za oba kandidata.

– Mene je Stefan iznenadio, navikla sam na nekog Čolu i možda bi trebao tako da nastaviš u narednim krugovima da nam priređuješ nešto i to mi je super. I Mirza mi je bio fantastičan i teško je odlučiti ko ide dalje– rekla je Viki, a Marija je dodala da su njene kolege bile u pravu.

Na kraju Ana Bekuta, ali i Snežana Đurišić pohvalile su Miloša Markovića koji im pomaže u radu sa kandidatima, a Sneža je Mirzi rekla da posluša Bosanca i da poradi na svojoj nonšalantnosti.

You might also like