Dino Suljić i Elsan Pilica – (09. 12.)

i – (09. 12.)

Iako su obojica pokazali neverovatan talenat, Elsan je bio dominantiji na sceni, što je žiri nagradio, ali pohvale nisu izostale ni za Dina.

– Što se Dina tiče, ti si pravo osveženje na sceni, boja, energija, ponašanje, sve top, žao mi je što nisam mogla za tebe da glasam. Pilica standardno, veselo, a ti Dino ako Bog da da dođeš kod mene– rekla je Ceca, kada je Popović uzvratio:

– Ceca bi glasala da joj Viki nije rekla drugačije– pecnuo je Saša, ali one nisu pale na ovu provokaciju.

– Kandidat broj jedan peva lepo, milo, čisto,tačno, ali onda dođe dvojka i kraj, ali to ne znači da si loš. Elsane, prva pesma odlična, druga– rekla je Marija koja je zarikala dok je objašnjavala kako peva Pilica.

Bosanac je pohvalio Dina kako peva muzikantski i da je glasao za njega jer svira harmoniku, dok je za Pilicu rekao da stagnira i da je umoran, dok je Mili podržao oba kandidata sa oduševljenjem.

– Zaslužuješ da iz baraža ideš dalje, tu je gitara presudila Elsane tu je iskustvo- rekao je Đorđe, kada se povela polemika oko toga koji instrument takmičar preferira, a kada su ga pitali na koji više padaju devojke rekao je- Glas- nakon čega je usledio aplauz.

Na kraju, Viki je pohvalila da su oba kandidata bila odlična i da priželjkuje i Dina u svom timu.

You might also like