Jovana Stanković i Adela Smajlović – (18. 11.)

i – (18. 11.)

Sudeći po izrazu lica čuvene osmorke jasno je bilo da su u velikoj dilemi kada su u pitanju glasovi s obzirom da su obe devojke bukvalno pokidale.

Ipak, konačan rezultat bio je 4:3 u korist Adele, dok su Jovani podršku pružili Marija, Mili i Đorđe.

Međutim, Saša Popović odlučio jenda dodatno zakuva situaciju i iskoristio svoje pravo da izjednači glasove.

-Jovana, jako lepo s obzirom da imaš samo sedamanest godina. Prilično zrelo pevanje. Mada si malo promašila izbor druge pesme. Adela standardno dobra, mada joj još uvek nedostaje mentor- istakla je Ana Bekuta, a slikčnog stava bila je i Viki Miljković.

-Adela, ti moraš da se pomeriš iz ovoga jer si u dva prethodna kruga bila ubedljivija i upečatljivija. Sad te je prvi jači protivnik malo poljuljao. Možda bih u nekom momentu dala i Jovani glas. Molim te pazi za sledeći krug, moraš ozbiljnije i jače- posavetovala je Violeta.

Iako se zna da su iz Srebrenika potekli sjajni vokali i neverovatni talenti to je potvrdio je Đorđe David koji je reči hvale imao za obe takmičarke.

-Jovana zdravo, veselo, energično i pozitivno. Što se Adele tiče, malo mi zrelije peva i jako mi se dopada. Obe ste bile sjajne večeras- oduševljena je bila Ceca Ražnatović.

-Jovana ima bolju boju glasa, a Adela kao da je non stop na tezgi, promuklo- rekao je Bosanac, ali je takmičarka objasnila da je bolesna.

-Pa čujem ja da ti je nekako zatvoren taj vokal- konstatovao je Saša Popović, što je Adela i potvrdila.

Jovana Stanković nije krila da joj je velika čast što joj je Marija Šerifović dala glas te se sve vreme ponosno smeškala dok je slušala komplimente na svoj račun.

-Moj glas je otišao Jovani jer joj je lepša i prodornija boja glasa, nekako vedra. Kandidatkinja broj dva kaže da je umorna i bolesna, eto…- rekla je Mara, a Saša Popović je dobacio:

-Nije to-to na šta smo navikli od Adele!

Sličnog stava kao Marija bio je i Mili koji je nahvalio Jovanu, a na kako to biva, na samom kraju reč je dobila Snežana Đurišić i čijem timu se nalazi Adela.

-Odličan par! Ipak bih se opredelila za moju Adelu zato što znam da je bolesna i da ovo nije baš njeno veče. Znam šta ona može i verujem u nju- istakla je Sneža, koja je pohvalila talentovanu Jovanu, a potom objasnila da mentori još uvek ne rade sa svojim takmičarima.

Jovana ide u , a ukoliko prođe videće ko će joj biti mentor, objasnio je Saša Popović.

You might also like