David Osmanović i Boban Lazić – (18. 11.)

i – (18. 11.)

Osim publike u studiju koja je sve vreme pevala uglas sa takmičarima, momci su veliku podršku imali i u bekstejdžu.

Bobanova supruga se malo našalila i otkrila da je svoju jaču polovinu ore nastupa učila plesnim koracima.

-Koreografija je bila smišljena!- odala ga je žena, dok je Bole otkrio da je ona balerina.

Usledilo je glasanjestručnog žirija, ovoga puta jednoglasno i to u korist Bobana Lazića.

-Ali vi ne znate Bobana Lazića, a ja ga znam godinama. Kada je prvi put došao na audiciju pre jedno dvadeset godina (smeh) i nije prolazio dugo. Dođe i falšira ovde, imam ja sve te snimke, ja se pitao šta će on u takmičenju. I vidite sad dokle je on došao, tačan si kao sat!- ispričao je Saša Popović kroz smeh, nakon čega su usledili komentari čuvene osmorke.

Iako je, morate priznati, Mariju Šerifović teško oduševiti, Boletu je ove subote to pošlo za rukom.

-Bio je odličan, tačan, precizan, sve sam ga razumela, sve je uradio kako treba. Zapevo je iz svih snaga i pucao iz svih oružja, i to je bilo jako lepo. Davide, ti znaš da pevaš, ali ja nikada ne bih pevala ove pesme, treba ti malo lakši program- istakla je Mara.

Međutim, Popović je otkrio da je David bio sjajan na audiciji i da su ljudi fantastično reagovali na njega.

Ovako je pevao David Osmanović iz Niša u „Zvezdama Granda“:

-Očigledno je da su sve moje simpatije naklonjene Bobanu. Meni se sviđa kako on peva, kako izgleda i kako se ponaša na sceni. Što se prvog kandidata tiče čini mi se da mu više leži Adil, ali imao je jakog konkurenta večeras. Čestitam svakako- priznala je Ceca Ražnatović.

Iskustvo je učinilo da je Boban delovao sigurnije na sceni, zbog čega je Mili savetovao mladog momka iz Niša da ne posustaje već pusti vreme da učini svoje budući da se prvi put pojavio na velikoj sceni.

-Meni su bili odlični, mada obojica su se gađali sa dikcijom. Bole ti kao da si u Nišu dole- rekao je Bosanac i Bobanu udelio niz pozitivnih kritika i saveta, a sve sa ciljem da se sledeći pupt što bolje pokaže.

Sličnog stava kada je reč o Bobanovom pevanju, bila je i Snežana Đurišić, koja je osim toga udelila brojne savete i mladom Nišliji.

-David ima štofa, ali ima dosta nosa i nazala. Poradi na tome. Bobane, sve je bilo kako treba i čim krene priča u sitna crevca znači da se od tebe očekuje mnogo i to je dobro- rekao je njegov bivši mentor Đorđe David.

I na samom kraju reč je dobila i Bobanova mentorka Ana Bekuta.

-Što se prvog kandidata tiče, biće to sve dobro sa pravim mentorom. Nadam se da ćeš proći u baražu. Boki na tebe sam ponosna iako još uvek ne radimo zajedno i ne spremamo se- istakla je Ana.

-Nemoj da pukneš pod ovim pritiskom, nešto te mnogo hvale- našalila se Sanja Kužet.

You might also like