Alen Skopljak i Vanja Nešković – (04. 02.)

i – (04. 02.)

Kako su pesme odmicale, tako su oboje bili rapevaniji i sigurniji, pa se ovaj duel završio u Aelnovu korist koji je dobio šest glasova i plasirao se u , dok je Cecina takmičarka dobila pet glasova i ponovo će pevati u baražu.

Samo što su završili sa nastupom, odmah je krenula rasprava žirija. Na samom početku emisije žestoko su se posvađali Ceca i Bosanac, a onda su se umešali i ostali članovi žirija, pa je nastao potpuni haos.

-Prvi kadidat je bio dobar, bio si na ivici falša, ali si se izborio onako muški do kraja. Duga pesma je bila odlina, čista, dovoljno za nećemo sada u sitna crevca, reče ja, a Ceca ostade živa. Što se tiče takmičara broj dva, ja mislim da si ti precenjena od strane svoje mentorke, počev od prve pesme. Nju si dobro skinula, ali druga nije za tebe. Ti Zoricu Brunclik nisi sastavila, počev od ukrasa, melodije i emocije koju ta pesmsma nosi, zato nisam mogao da ti dam glas – reklao je Bosanac, a Ceca je odmah odgovorila:

-Muka mi je, muka mi je! Tu ne može ni soda bikarbona da mi pomogne – poručila je Ceca, a nakon njenih reči Snežana je poručila da predsnost daje Alenu zbog toga što je Vanja odabrala teške pesme koje nije mogla u potpunosti da inese do kraja.

Viki je kao i po običaju stala na kuminu stranu, a onda se posvađala sa kolegama iz žirija, pa su pale i neke teške reči.

-Ja se ne slažem sa tim, mislim da je Vanja dobar narodnjak i mislim da nam je potrebno dobrih narodnjaka. Bravo za prvu pesmu, a što se tiče druge pesme ,meni nije falilo ništa. Šta je tu falilo, ne možemo svi da budemo Zorica Brunclik, mislim da si dobar narodnjak i da si i drugu pesmu dobro otpevala – rekla je Viki, a onda je nastao opti haos kada je Ana Bekuta dobila reč:

-Slušam sada Violetino izlaganje i uvek mora da bude kontra od svega što smo rekli, to joj je manir. Ona kad ne bi rekla da se ne slaže, a nikad ne kaže zbog čega se ne slaže. To je kumina kandidatkinja i mora da bude tako – dodala je Bekuta, a odmah se umešala Snežana:

-Mi imamo ista mišljenja u 90 posto slučajeva, Viki ti to čuješ ima taj jodl na kraju i proskiči uvek, nemoj da si kontra.

-Mislim da si morala da radiš još pet, šest krugova sa Cecom, pa da ideš na Zoricu, msilim da je prerano – kazao je Mili, a Popović se odmah umešao:

-Ona će da radi sa Cecom, ali ti više nikada nećeš raditi sa njom.

-Draga moja Vanja, meni je u prirodi da morama da oponiram žiriju, ali ti i sama znaš da je na probi bilo dobro. Pet glasova je realno, kažem to teška srca, ni su Breninoj pesmi nisi izvela što smo vežbali– rekla je Ceca, a Bosanac se odhav zahvalio Ceci jer je potvrdila sve ono što je on u izlaganju rekao.

Ovu raspravu je zaključio Saša Popović koji je bacio rovca između dve kume:

-E sad si usra*a sve što je Viki rekla – dobacio je Saša i nasmejao sve, a Ceca je poručila da se uvek slaže sa Viki i da ne može da ih posvađa.

You might also like