Petar Petrović i Branka Sokolovska – (14. 01.)

i – (14. 01.)

Ovaj duel je završio sa jednikim brojem glasova i to najvećim. Oba takmičara su dobili po šest glasova.

–Ja kao sudija mogu da menjam pravila, smatram da ovo ne može da bude 6:6. Želim da čujem prvo komentare pa bih prvo krenuo od Snežane– izjasnio se Saša Popović.

–Oba kandidata odlična, s tim što ja prednost dajem kandidatu broj jedan– rekla je Snežana Đurišić, a Saša se nadovezao:

–Kandidat jedan drugu pesmu nije otpevao kako treba.

–Nema veze lepa je pesma i lepo je on to otpevao, ništa mi nije smetalo. Baš mi se sviđalo a vidim i publici isto. Sigurna sam da nisam omanula, naravno nije kao što to Beki Bekić radi, ali pesmu je radio Saša Popović pa zato sada može da nas zavitlava, ali nema veze. Ovo je Popoviću i on je prvu i drugu pesmu otpevao odlično– pobunila se Snežana.

Dok je Saša negirao i bio nezadovoljan izvedbom druge pesme takmičara pod rednim brojem jedan, rešio je da čuje šta o svemu misli Bosanac.

–Ja mogu reći da je bilo strašnih grešaka i stvarno sam glasao po principu gde svi tu i mali Mujo. Zašto? Prvi kandidat, ja sam mislio Bogami da imaš govornu manu, ne znam koja je pesma u pitanju otpevao si „Vata ugašena“ valjda „Vatra ugašena“. Iako imaš problem sa slovom R, to nije razlog da ti ne pevaš, ali nešto od Šešelja uzmi (smeh). Drugo glas mi se ne dopada, bolje da budem iskren, boja glasa mi se ne dopada. Što se tiče Branke, ja bih deco molio da učite tačne melodije, da pratite orkestar a ti to nisi radila. Muzika je pedanterija. Druga pesma, najlakše je otpevati refren gde grunu prateći vokali i ja bih to mogao da uradim. Neću da vam kvarim sreću ali niste bili za šest glasova– direktan je Bosanac.

–Ceco zašto si ti glasala? Video sam da si se dvoumila pa kao ajde dala si glas?– upitao ju je direktor.

–Znaš kako, pod pritiskom Đurišićke sam dala jedinici glas– opravdala se Svetlana Ceca Ražnatović.

–Mili molim te reci mi, da li je ovo bilo za 6 glasova, pitam za kandidata jedan?– insistirao je Saša.

–Nisu za šest, ali su dobra dva kandidata. Imali su dosta grešaka, nema emocija …– dok je Mili iznosio svoje mišljenje, Viki se pobunila i žestoko branila svoju takmičarku.

–Ja sam bolje spremila kandidata nego što si ti, ona je bila za šest– bila je žustra Viki.

Nakon silne rasprave na red je došla i Marija Šerifović da da svoj sud:

–Da ne sedim ovde, ja možda njima ne bi dala glas. A evo i zašto, kandidat broj jedan iako si moj, sada ti govorim kao mentorka. Ono što sam ti rekla na probi je tvoj apsolutni fokus da li će triler da izađe ili ne, to nije pevanje i to nije muzika. Izašli su i to je sve ok, a gde je sve ono ostalo, gde je volumen, tamo gde treba da nagaziš ti se povučeš. Takmičarku broj dva neću komentarisati jer to nikada ne radim. To su moje zamerke mom kandidatu.

Dok je Marija iznela svoje mišljenje za koju se smatra da je uvek iskrena pa makar bio i njen kandidat, Viki je bila sledeća da iznese svoje mentorsko stavove:

–E sada da li su bili za šest.. smatram da je moja kandidatkinja bila jako dobra. Kandidata broj jedan neću komentarisati jer to ne radim, sladak si i lep si, to je to.

–Isključite svi tastere, ne mogu oboje da idu dalje, idemo na preglasavanje– naredio je Saša.

U plasirala se Branka Sokolovska koja je dobila četiri glasa, a kandidat broj jedan dva. Mladi Petar Petrović naći će se u baražu gde će otpevati pesmu koju je izvodio i za koju je dobio najviše kritika.

You might also like