Alen Kotorić i Amna Jusić – (22. 04.)

i – (22. 04.)

Prvi je dobio reč Mili koji je oba takmičara nagradio svojim glasovima.

– Meni su ovo dva odlična kandidata. Mnogo mi se svideo i jedan i drugi nastup. Alene bilo je sitnih grešaka, ali to je bio odličan nastup. Amna, prva pesma tačno, super, druga pesma kad zapeš : „Ruši se sve“, sve se srušilo kao da si napamet naučila falš, ali sve ostalo je bilo tačno– dao je svoj sud Mili sa čim se u potpunosti složila i Snežana koja je takođe podržala oboje.

Ceca je primetila promenu boje kose kod Marijine kandidatkinje koju je pohvalila da izgleda kao princeza, i složila se da su oba kandidata sjajana kojima ne zamera sitne greške s obzirom da su prvi nastupali večeras, a komplimenti za Jusićevu nisu izostali ni od Davida.

– Ti izgledaš kao Karijatida. Svaka čast, zaista si za stejdž i kapa dole, ali ovo nije za 5:5, prva pesma je bila loša, druga te je popravila i zbog toga sam ti dao moj glas. U tom slučaju smataram da je kandidat broj jedan trebao da ima 6 glasova jer je bio dominantniji– objasnio je Đorđe.

Ana je podržala samo Amnu u kojoj vidi ogroman muzički potencijal.

– Ona je tipični predstavnik onoga što ovde radimo, prava „Zvezda Granda“, iako je Alen prvu pesmu pevao sjajno, u drugoj mi se nisi dopao, to je tvoj teren– rekla je Bekuta što je podržao Popović.

Bosanac je istakako kako je Kotorić imao greške, ali da je primetio njegovu estetiku pevanja što je i podržao, dok je Jusićevoj zamerio kako se opustila s obzirom na pozitivne komentare od ranije, međutim pohvalio je njen stajling i posavetovao da ipak fokus zadrži na pevanju jer je to na prvom mestu.

Na kraju, svoje mišljenje dale su i mentorke.

– Opšte je poznato da levi deo žirija ume da ošteti, ume da kazni, ima da da neka obrazloženja kada su u pitanju moji kandidati. Alen je trebao da dobije šest, oštećen je– počela je Viki, kada je Saša Popović prekinuo i rekao kako nije bilo za šest jer drugu pesmu nije otpevao sa slatkoćom, a zatim je pozvao Snežanu u pomoć.

Đurišićka je objasnila kako to nije otepvao kako se očekivalo zbog toga što mu je bilo visoko zbog čega je izgubio osećaj, a Viki iako je priznala tu grešku nastavila je da brani svog puelena ističući da je zaslužio još jedan glas, što je izrevoltiralo Bekutu.

– Violeta, ostavi sujetu kod kuće, a ovde dođi da budeš realna– odbrusila joj je Ana, dok je Miljkovićeva tvrdila da je ona ta koja ima sujetu i koja nije realna.

Bosancu je prekipelo od svađe i poželeo da može da povuče glas i ukaže na sve greške, ali nije želeo da demorališe kandidata za koga je smatrao da je dobar, ali ne za maksimlan broj glasova oko čega se polemiše.

Marija je potvrdila da niko nije bio za šest, i poručila svojoj kandidatkinji da se bori u baražu.

You might also like