Šejla Zonić i Atomska Mina – (02. 03.)

i – (02. 03.)

Bosanac je dao prvi svoj komentar, ali je imao nekoliko saveta za Šejlu i njeno pevanje na Granodvoj sceni.

-Za Minu sam glasao zato što ti neverovatno, ali sigurno jako napreduješ. Jedino što bih ti rekao da bi izbegla mesta sa falševima, malo se smej, ne pevaj namrgođeno, tako i zvuči, to ti ozbiljno govorim. Tebi dva puta bravo, neću treći put jer Šejli ide tri puta. Šejla, interpetativna kreativnost je za deset, sve što treba da se čuje, to se čuje, naručito u drugoj pesmi Dragane Mirković koju sam ja producirao. Jedini savet tebi, pošto si muzički obrazovana, preporučio bih ti da ne pretežeš sa visinama, pukne ti glas malo. Počela si da preambiciozno pokazuješ sve svoje kvalitete, ali već si sve pokazala još od prvog kruga- rekao je Bosanac.

Viki i Đođe su se saglasili da je Šejla bila dobra, ali su dodali da je i Mina večeras opravdala sva očekivanja uprkos tome što je imala tešku protivnicu.

Mili je kao i Bosanac imao nekoliko zamerki na račun Šejlinog pevanja, a to su bile konstruktivne kritike koje će joj sigurno ponoći da se još bolje pokaže.

-Prva pesma od Jelene Tomaševiš, sve ti to pevaš tačno, ali mislim da to nije za tebe. To si dokazala u drugoj pesmi gde se tačno vidi kakav si ti zabavljač, koliko si sigurna i koliko možeš da plešeš. Prvu si otpevala odlično, ali ja bih završio sa tim tipom pop balada i išao bih na orginalnu eneregiju – rekao je Mili, a Šejla je odgovorila na ove kritike.

-Mili ja sam jako srećna što sam dobila od Vas pohvalu-poručila je Šejla.

Snežana je takođe priznala da je Šejla iznenadila kada je otpevala pesmu Dragane Mirković, ali je i za Minu imala reči hvale za Minu i dodala da samo nastavi tako.

Keba je nakon toga pohvalio obe takmičarke i dodao da se iznenadio kada je čuo da je Šejlin rođak poznati pevač Kemal Malovčić.

-Mina, ja se nadam da ćeš jednog dana imati atomsku pesmu i da ćeš opravdati ovaj nadimak. Odlično izgledaš i sve bolje pevaš. Šejla, ja sam slučajno saznao da ti je ujak Kemal Malovčić, ali to ne menja ništa. Pevaš perfektno, možeš da pevaš sve, samo nastavi tako – rekao je Keba.

Ivana i Marija su kao metorke priznale da su zadovoljne time kako su devojke pevale večeras, a Marija je imala jedan savet za Šejlu.

-Šejla, dobro si pevala, ali nemoj da preterano razmišljaš o pevanju. Što budeš više mislila o tome, ovde će biti veća polemika. Ti ćeš sve da otpevaš tačno, ima mnogo drugih stvari o kojima treba da misliš, ali nije ni vreme ni mesto da pričam o tome. Srešćemo se negde, pa ću ti reći, jedino je pevanje sto posto ispravno, sve ostalo je pogrešno, rećicu ti kasnije. Mina, dobro si pevala, iznenađuješ me, jer si sve bolja iz kruga u krug. Vodi računa u baražu, ali mene tvoja želja starno raduje – zaključila je Marija, a šta je još poručila saznajte u videu ispod.

You might also like