Melisa Zijadić i Nikolina Perković – (28. 10.)

i – (28. 10.)

Kada se završio duel, Saša Popović podsetio je kako su Jašar i Ipče Ahmedovski iz sela Lažani odkale je i Melisa, a zatim je žiri presudio 4:3 u korist Perkovićeve.

Pre nego što je dao reč žiriju, Popović je rekao kako je Zijadićeva bila jedina devojka koja je prošla na audiciji u Skoplju.

Snežana Đurišić važi za jednog od članova žirija koji se ne mogu lako oduševiti, međutim Melisa je večeras uspela da je razgali.

– Samo ću reći Melisi blago majci koja te rodila, ti si nešto najlepše što sam čula u ovoj sezoni što se mojih ušiju tiče. Devojka broj dva je bila dobra, ali ovo je prosto nešto što mene fasciniralo i bilo bi mi krivo da ostane kod Đorđa– iskrena je bil Đurišićka, sa čim se složila i Ceca.

– Smatram da po senzibilitetu kandidatkinja broj dva ide više uz Đoleta, duša bi me bolela da ovo dete ode kod Đorđa, toliko sam uživala u tvojoj interpretaciji, bravo– pohvalila je Ražnatovićka, nakon čega je Saša Popović izjednačio rezultat.

Komplimenti nisu izostali ni od Viki Miljković koja je istakla kako svi narodnjaci iz žirija priželjkuju talentovanu Makedonku koja je očarala i Mariju Šerifović.

– Bilo je ovde dosta mladih devojaka koje pevaju narodnjake od kada sedim ovde, ali ova devojka je vrlo verovatno jedna od najboljih koja ih peva. Stilski sa svojim godinicama radiš to jako dobro, ali jedan savet- ne osećaš se dobro u tom kostimu i tim štiklama i to se vidi, nemoj sebe da stavljaš sebe u stege, budi svoja. Nikolina, dobra si bila, super mi je bila druga pesma- obrazložila je Šerifovieva, a njeno mišljenje delili su i Mili i Ana Bekuta.

Iako smo često ume da drži slovo, ovog puta Bosanac je bio kratak.

– Rečeno je sve. Meni je bolja bila Nikolina.Lepa, provokativna haljina, sandale, figira očuvana, bravo Videćemo sledeći krug za Melisu– rekao je Bosanac.

Na kraju, Đorđe Davis dao je svoj komentar i odlučio koju takmičarku želi u svom timu.

– S tobom pevački nema šta da se radi ti si gotov proizvod i gde god da odeš stvar je da te treba osloboditi, ali ja ću uzeti Nikolinu, a tebi jedino sloboda fali- odlučio je roker.

You might also like