Kristijan Tuba i Danijel Trajković – (28. 10.)

i – (28. 10.)

Danijel je odneo pobedu u ovom duelu sa šest glasova, ali žiri nije bio zadovoljan time što su pokazali. Marija je pre samog glasanja upitala Sašu da li mogu da ne glasaju, jer pevanje nije bilo dobro.

-Katastrofa Danijele, sve me je zabolelo u mom biću. Šta je druže ovo bilo, o čemu se radi? Sve vreme si bio visok i ima li još neki ukras da se otpeva. Čemu to, kakvo je to silovanje? Broj jedan, zvučiš kao da je sada šest i petnaest, išao si po mladu u jedanaest, pevao ceo dan i celu noć. Koliko imate godina, na šta ovo liči? – rekla je Marija besna kao ris.

Bosanac i Ceca ovaj nastup nisu komentarisali, dok je Viki dala svoj sud u trideset sekundi.

-Mislim da je Danijel pogrešio pesme. Ti si bio moj takmičar, znam da voliš Šabana, ali mislim da još uvek nisi sazreo za to pevanje. Ako iko zna kako je Šaban pevao i ko to može da ti pokaže, to je Snežana, pitajte mentora za izbor pesme – rekla je Viki, dok je Sneža priznala da je takmičar ne sluša.

Mili, Ana i Đole takođe nisu komentarisali nastup, samo su kratko rekli da nisu zadovoljni pevanjem. Na kraju se Boske predomislio, pa je takmičarima dao par saveta.

-Prvi takmičar, tvoja boja je dobra, ali je raspon glasa mali i čim kreneš gore ništa. Ja znam Danijela, bio je kod mene, drago mi je što si kod Sneže, dušu ćeš joj pojesti tvdoglavišču. Kod njega nema pomeranja, Snežo, srećno mučenje – kazao je Bosanac.

Na kraju je Snežana kao mentorka dala svoj sud, a u izlaganju je priznala da je Danijel poleteo previše.

-Neosporno je da si ti dobar pevač, ali si mnogo poleteo, kada padneš, to će da boli. Moraš da poslušaš ljude koji imaju iskustva. On tvdi da peva samo tri pevača i ja tu ne mogu ništa. Imao si protivnike koji su slabiji, pa si prolazio i meni je drago. Ja se radujem i samo želim da me poslušaš i biće dobro. Ja ti nikada neću reći nemoj da pevaš nešto, neću da imam na saveti nečiju karijeru – zaključila je Sneža.

You might also like