Omar Džaferoski i Armin Zukić – (09. 03.)

i – (09. 03.)

Nakon nastupa za pamćenje, Omar, koji ove sezone brani boje tima Đorđa Davida osvojio je šest glasova, dok se momak iz Aninog tima izborio za jedan glas manje.

-Otupili su me sa glasovima- prokomentarisao je Keba, koji menja Anu Bekutu u „Zvezdama Granda“, a zbog njegovog ,komentara svi su prasnuli u smeh.

S obzirom da je Marija Šerifović presudila svojim glasom u korist Đoletovog kandidata, prva je i dobila reč.

-Ovako, stvar je vrlo prosta ovde. Omare, pesmu „Od milion žena“ Tonija Cetinskog sam ovde za 9 godina čula 9. 000 puta, a ovako tenički, precizno, ukrasi, toniranje, dinamika, ovo ovako niko nije otpevao i ne može! Što se Armina tiče, jako lepo je pevao, ali se nije ništa novo desilo u odnosu na prethodna 4 kruga. Ovo je sve zasluženo i fer- poručila je Mara.

Sa njenim mišljenjem bio je saglasan i Saša Popović.

-Sličan repertoar peva i mi ne vidimo potencijal za neku zvezdu veliku- konstatovao je Sale,

Ipak, Svetlana Ražnatović bila je drugačijeg mišljenja te je Bekutinom kandidatu udelila niz komplimenata.

-Ne slažem se, jer ja u Arminu vidim ogroman potencijal. Prvo jako lepo izgleda što je bitno za ovaj posao. Prva pesma mu je super, a druga ga je koštala, to je bio promašaj. Ti imaš glaščinu, imaš fenomenalnu boju glasa što je jako skupo u ovom poslu i imaš emociju. Ma verujem ti dok pevaš! –poručila je Ceca i čestitala Omaru na fantastičnom izvođenju.

Sličnog mišljenja kao i Ceca, bio je Aleksandar Milikć Mili koji je sudeći po reakciji oduševljen i jednim i drugim kandidatom.

-Ne bih se složio da Armin nije dao ništa novo. On ima nešto, a to je nekada često najbitnija stvar, ima neko lice poznatog glumca. To ne može da se napravi, čovek se sa tim rodi i to je usko povezano sa harizmom. Samo si imao pogrešan izbor pesme. Mislim da možeš daleko da doguraš, ali svakako je ovo posao kojim ti treba da se baviš – zaključio je Milić.

Istog stava kao i kolege bile su Viki Miljkovikć i Snežana Đurišić, dok je Boske, kao i uvek dao malo opširniji sud.

-Ja bih se osvrnuo na Marijin komentar… Njegov stil će se napraviti kada dođe u studio, ovde je zona komfora vrlo bitna za pevača koji se predstavlja. Zamislite ja sad prebacim Đulu da peva pesme Dorisa Dragojevića. Divan si lik i ne ostavljaš nikoga ravnodušim. Što se tiče Đoletovog kandidata, vidi sine, meni si perfektan. Ti si meni stvarno top– rekao je Bosanac.

Na samom kraju reč su dobili i mentori što je dovelo do žustre rasprave između Marije Šerifović i Đorđa Davida.

-Meni je najvažnije ovo što je Mara rekla, to vredi milion dolara. Takođe i Milijeve reči su jako vredne,ali sad idemo na kritike. Ti majstore ili ćeš da oslabiš- rekao je Omarov mentor Đole, zbog čega je Marija poludela.

-E, vidi, sad ja zbog ovog komentara od sledećeg kruga za Omara ne glasam!- odbrusila je Šerifovićeva iako je roker nije koinstatovao.

-Sve što ti ja kažem je za tvoje dobro- nastavio je Đole, što je Maru još više razbesnelo.

-Nemam komentar, ali ovo je sa svih aspekata pogrešno, ako je neko savršen pevač ostavite ga na miru! To nije dobro za njegovu glavu, nemojte to da radite!- bunila se Marija, dok je Keba istakao da mu je jako žao što nije stigao da vežna sa Arminom.

-Ti sigurno imaš spektar da možeš da uđeš u razne stilove. Omar svakako jeste zaslužio da prođe direktno dalje, ali ti si meni Armine bio super- poručio je pevač.

You might also like