Ana Đokić i Marija Ćirić – (18. 11.)

i – (18. 11.)

Žiri je glasao 4 prema 3 u korist prve kandidatkinje, a o tome ko će otići dalje odlučiće Saša Popović uz konsultaciju sa Viki Miljković.

-Ovde je sada diskusija između mene i gospođe što prodaje stanove – rekao je Popović i nasmejao sve u studijum a potom se izvinio Viki zbog nekih ranijih stavova.

-Izvini za ono što sam ranije rekao, ali prodaješ svaka ti čast – rekao je Saša i pružio joj ruku da joj čestita, a Viki ga je pohvalila.

-To je najbolji direktor, vidite kako je dobar – rekla je Viki i zagrlila Popovića.

Saša je želeo najpre da čuje mišljenje žirija a prava je svoj sud dala Ceca Ražnatović.

-Što se kandidatkinje broj jedan tiče, mislim da je odličan materijal. Ima zvonku, čiustu, krisztalnu boju glasa. Rekla bih da si amater ali da dobar mentor može da usmeri tvoj glas na pravi put. A što se tiče druge kandidatkinje nijanse su tu u pitanju, ali moramo za jednu da se odlučimo – istakla je Ceca, a Aleksandar Milić Mili nije bio zadovoljan nastupima takmičarki, naričito prve kandidatkinje čije izvođenje na velikoj Grandovoj sceni možete d apogledate u videu ispod:

-Meni su bile slabe i jedna i druga ali dao sam drugoj kandidatkinji prednost. Mislim da se treba bolje spremiti za ovo takmičenje, i sa energijom i načinom razmišjanja. Prelepe ste obe i mlade, ali imam osećaj kao da ste izašle sa svojih 5 posto energije. A to je jako malo – rekao je Mili.

Ana Bekuta smatra da je prva kandidatkinja zvučala amaterski ali da to u krajnjoj liniji može lepo da zvuči:

-Mogle ste malo više da date energije. Ali sa 17, 18 godina ne može to tako, mora da postoji iskustvo – rekla je Ana a sličnog mišljenja je bila i Snežana Đurišić.

-Kandidatkinja broj dva mi deluje kao da je mrzi što je ovde. Jel' se nešto desilo? – pitala je Snežana a takmičarka je odgovorila da je malo prehlađena, a kako je pevala pogledajte u videu ispod:

Đorđe David upotrebio je slikovite opise.

-Devojka sa luster haljinom, kandidatkinja borj dva, čuje se da nešto nije u redu. Ovo nisi ti. Devojka broj jedan je dobila moj glas, nauči da se smeješ na stejdžu, malo manje straha – poručio je Đorđe, a završno izlaganje među članovima žirija imao je Dragan Stojković Bosanac.

-Da li je moguće da gospodin 118-godišnjak dovede amatera u takmičenje i mi treba da ocenjujemo curicu koja nikad nije pevala? Da li si ti tu u pravu ili nisi, očito godine čine svoje – upitao je Boske i potom uputio oštre kritike takmilčarkama.

-Prvi kandidat, sine idi kući i vežbaj. Drugi kandidat, niđe veze ali se moralo glasati. A to što ovaj čiča i seljak koji ne zna ni gde je rođen podvaljuje nama, vi vidite deco šta ćete s njim – rekao je Boske.

Svi su se pitali kad aće da priča Marija Šerifović, a Boske je dobacio kako je Popović ostavio svoju poslasticu za kraj.

Sale je objasnio zbog čega će Marija moćiduže da obrazloži svoj glas.

-Marija 8. marta kreće iz Zagreba, Marija je izdala svoj album za razliku od tebe Bosanac i naravno da ima prava da priča ne 30 nego 35 sekundi – naglasio je Popović.

On je objasnio da je kandidatkinja bila na audiciji i da je zaslužila da uđe u takmičenje, a potom se direktno obratio Bosancu:

-A ti matori prdavac što pričaš o meni, brkato jedno čudo, a ako već moram da kažem ko je seljak… – rekao je Popović i nakonm dramske pauze dao reč Bosketu.

-Toliko si opširan da više ne znam ni šta sam hteo. Ali znaš, baš me briga za crvenu boju. Ali ti nisi fer zato što si nehuman, zato što ne porazgovaraš sa svojim odabranim kandidatima koji su ti se dopali, da ih pitaš da li ide u školu, čime se bavi – rekao je Bosanac.

Popović jepodsetio da je druga kandidatkinja dobila glasove žirija, a Marija je u kratkom obraćanjeu rekla da nema šta da doda jer je sve već rečeno o pevanju kandidata.

Popović je pitao članove žirija da li da izjednači glas i prepusti odluku Viki MIljković, što je nakon dobijenog mišljenja i učinio, a Viki je na kraju odlučila da u svom timu zadrži kandidatkinju Mariju Ćirić, dok će prva takmičarka šansu potražiti u baražu.

You might also like