Nenad Osmanović i Kenan Dervišević – (18. 06.) – četvrtfinale

i – (18. 06.) – četrdeseta emisija – dueli

Iako su obojica fascinirala žiri Bekuta je objasnila da je Derviševićev vokal malo stameniji.

– Malo je reprezantativniji, snažniji mu je i je i glas, za moj ukus malo lepša boja- počela je da objašnjava Ana.

– Pa nemaju istu kilažu, aman! Nije fizička kategorija ista- prekinula je Ceca.

Uprkos tome niz komplimenata usledio je i na račun Nenadovog pevanja koji sa samo dvadeset godina fantastično peva izuzetno težak repertoar.

– Ima smisla ovaj rezultat, Osmanović je ozbiljan talenat, ali je u prvu pesmu ušao falš, pa do kraja. Čućete i ti i Violet a to u snimku. Što se Kenana tiče, ja kada čujem ovu pevu pesmu dođe mi da isečem vene i uzduž i popreko- tvrdila je Mara, misleći na numeru “Kad sretneš Hanku”.

Kako Osmanović putuje iz Niša za Beograd pred svako snimanje, Popović ga je posavetovao da treba da dolazi dan ranije kao bi odmorio i sebe i glas, budući da imaju plaćen i smeštaj.

– Pa ja pričam, ali me niko ne sluša!- vikala je Viki.

– Što se ti baviš njima uopšte bre, kada te ne slušaju?!-odbrusila joj je Marija dodajući da im kandidati jedu živce za džabe.

Niz komplimenata usledio je od strane Milija i Đorđa na račun pevanja oba takmičara.

Koliko je Kenan predan vežbanju i spremanju nastupa Bosanac je podelio sa svima ponosno.

– Pevao si jedan od najtežih programa narodne muzike koji je mogao da bude ovde u takmičenju, čestitam ti majstore moj- poručio je Boske.

Ipak, Viki je smatrala da je i njen kandidat zaslužio šest glasova, ali pretpostavljam da bi u preglasavanju, sudeći po komentarima, pobedio Kenan.

You might also like