Enis Todić i Almir Delić – (18. 06.) – četvrtfinale

i – (18. 06.) – četrdeseta emisija – dueli

Saša Popović želeo je da žiri ukratko kaže zbog čega je dao prednost kandidatu za koga su glasali, ali je odlučio da preskoči Viki.

– Viki, znamo zašto je dala, idemo Đole ti- prozvao je vrhovni sudija, a Miljkovićeva se pobunila, ali to nije urodilo plodom.

Davidu je bliži Enisov programi zbog toga je glasao za njega, ali je smatrao da su oba kandidata imala podjednak broj faulova, dok je Miliju Cecin takmičar bio svežiji.

– Bliži mi je program dvojke, kec je dobro pevao, ne toliko atraktivan program, ali lepo- istakla je Marija, ali Bosanac je smatrao drugačije.

– Kec je bio za tri koplja bolji. Pevao je nadahnuto prvu pesmu, pokazao je šđta znači jedno divno pevanje, kao pauk kada obmotava žrtvu svojom lepotom. Ko priča ovo mi je bliže ovo mi je dalje to je da se izvade iz problema. Broj dva, prva pesma je bila mutna i nerazgovatna, ali si dobar. I žao mi je što jedinica nije prošla- dao je svoj sud stojković sa čime se složila i Ana Bekuta.

Almir je rekao kako je rizikovao sa prvom pesmom “Hej Jasmina srećo moja”, u kojoj se kako on tvrdi vidi kako ko peva, a njegov stav izrevoltirao je Mariju koja je tražila objašnjenje ovih reči.

– To znači da sam ja možda trebao direktno, ali dobro nema veze. hvala svakako- nije se ustučavao Delić.

– Da li žiri treba da sudili ili ti ? Da li misliš da je to okej prema kandidatu koji stoji pored tebe? To nije fer. Ti meni na taj način odgovaraš zbog ovog “Bliži repšertoar”- drala se Šerifovićeva, a zatim se i David ubacio u raspravu, ali Snežana mu je poručila da se ne meša.

Marija je želela da poentira kako se Đurišićka često koristi rečenicom da joj je nečiji repertoar bliži što je ona i potvrdila, a njenog kandidata nazvala nevaspitanim i neumesnim što je on negirao.

– Ja sam njemu mentor, nisam mu mama- jasna je bila Snežana.

Na kraju, Popović je dao reč Viki Miljković koja je smatrala da su oba kandidata bila sjajna, ali da joj je Enis bio upečatljiviji.

– Jako mi je neprijatno, ovo mi se prvi put dešava. Ja nisam doživela da nam kandidat bude ovako revoltiran. Nije kolegijalno prema Enisu da kažeš da si ti trebao da ideš dalje- rekla je Ceca.

– Uvek pričamo o tome da neko mora i da ispadne, ne bi trebalo da se uplićeš u komentare sem ako te neko nešto pita. Kolege, on je zreo čovek, koji brani svoj stav i sebe. To da su nama bliži repertoiari, svi mi to kažemo i nij eto problem ja to ne zameram, ali tebi zameram što se uplićeš i pecaš i odgovaraš, ti si tu da pevaš. Pevač si odličan, večeras si bio odličan i ne možete obojica da prođete- zaključila je Đurišička, a Adlmir se još jednom izvinio.

Na kraju, svoj sud dao je i Saša Popović.

– Almire, ne možeš da kažeš tako. Mnogi su pevali teške pesme, ali nisu to rekli. To je najružnije što si mogao da kažeš, a znaš da sam te ja vratio, ali ne samoinicijativno već su oni glasali. Marija je u pravu. Ja ovo neću uzeti u obzir, bori se u baražu- objasnio je Popović.

You might also like