Jovana Lazarević i Velid Handžić – (18. 06.) – četvrtfinale

i – (18. 06.) – četrdeseta emisija – dueli

– Pukao joj je glas- otkrili su njeni roditelji koji su je bodrili u sobi emocija kod Voje Nedeljkovića, a svi članovi žirija davali su joj podršku da izdrži.

– Pukla je – povikala je Marija, a Đorđe dodao: Bori se!

– Dobro je, sve je ok,super – bodrili su je svi iz žirija, ali se takmičarka na trenutak rasplakala, pa ubrzo zatim zapevala pesmu “Jugoslovenka”, tokom koje joj se isti peh dogodio.

Njen protivnik, srećom, imao je odličan nastup koji je upotpunio maestralnim izvođenjem pesmama “Oči moje kletvom bih vaskleo” i “Jablani se povijaju”, a krajnji rezultat ovog duela bio je izjednačen – 6:6!

Ipak, u preglasavanju je ubedljivu prednost dobio Velid.

Saša Popović je odmah poželeo da čuje Jovanu kako bi objasnila šta se desilo i zbog čega je plakala na sceni.

– Grlo mi nije ok, na probi je bilo dobro, izvukla sam nekako. Međutim, kad se to ovde desilo, znala sam da neću proći dalje- rekla je Jovana, a Popović objasnio da je dobila šest glasova i da nije ispala iz takmičenja, već ide u .

– To nije zasluženo realno- kroz suze je dodala, te su članovi žirija rešili da joj daju podršku, budući da nije mogla da utiče na peh koji joj se dogodio.

– Kad neko sa 17 godina ima toliko hrabrosti i snage da čuje šta mu se s grlom dešava i da na to zgazi, da ostane u intonaciji, da otplače svoje za 30 sekundi i da se vrati i da odradi stvar, to pokazuje da si ozbiljna životinja i da zaslužuješ tih šest glasova koje si dobila i tačka – objasnio je Đorđe David koji je prvi nagradio njenu hrabrost.

Mili je zatražio pomoć od kolega, budući da mu se ovako nešto nije nikad dogodilo sa kandidatima, a Snežana je Jovani dala savet šta da radi i kako da u baražu izvuče maksimum.

-Žao mi je što niste imali priliku da čujete kako fascinatno peva i kako je odlično spremila ove pesme – rekao je s žaljenjem Mili, a takmičarka se još više rasplakala, zbog čega je mentor izašao na scenu.

– Nemoj da plačeš, biće to sve dobro – rekao je Mili, a Popović poentirao:

– Jovana će biti zvezda Granda, kako god okrenete!

You might also like