Aleksa Šuković i Maja Jevtić – (17. 06.)

i – (17. 06.)

Pre nego što je počelo preglasavanje, Popović je prokomentarisao kako je Marija pomno pratila svaku sekundu Majinog nastupa i ponavljala: „Bravo“.

– U strahu sam, brinem hoće li moći, ne zove se to tek tako drugo stanje. Majo, bravo– objasnila je Šerifovićeva, kada je Saša rekao kako i on brine da se ne porodi na sceni, a zatim najavio preglasavanje u kome je prednost odela Maja.

– Oba kandidata fenomenalna. Majo, druga pesma si me oduževila. Aleksi sam dala prednost zato što je veliki skok i napredak u odnosu na prethodne krugove– rekla je Viki sa čim se složio i Đole koji je Maju nazvao aždaja u žutom koja je ozbiljan svemir.

Snežana je objasnila kako su oboje bili sjajni, ali da je prednost dala Marijinoj kandidatkinji zato što je Aleksa u prvoj pesmi za njen pojam kasnio.

– Da mi je neko rekao pre 20 godina kada smo počinjali „Zvezde Granda“, sve sam mogao da zamislim, ali da ćemo imati trudnicu u ovom polufinalu nikada ne bih poverovao– dodao je Saša, koji je zatim dao reč Miliju koga je Cecin kandidat oduševio.

– Aleksa, toliko hrabar odabir prve pesme, bravo majstore, oduševljen sam tvojim napretkom. Majo, bez greške i emocija kod obe pesme. Posebno za drugu pesmu koju je radio kolega do mene- obrazložio je Milić, nakon čega se oglasio i Bosanac.

– Prvi kandidat u pravu je Sneža, ali dobar si bio. Majo, prva pesma odlična, ali druga pesma niko nikad tu pesmu u ovom takmičenju nije otpevao tu pesmu tako masno, tačno, ubedljivo i pljesno. Ja to mogu reći sa pravom i ponosom zato što sam pravio tu pesmu i od čika Dragana aplauz- pohvalio je Stojković, a komplimenti nisu izostali ni od Ane Bekute.

Na kraju, Ceca je čestitala svom kandidatu na nastupu i pohvalama koje je dobio, sa čim se složila i Marija koja se svima zahvalila.

You might also like