Jasmin Alievski i Sanela Hasić – (23. 06.) – POLUFINALE

i – (23. 06.) –

Žiri je nakon toga kratko prokomentarisao večerašnje nastupe, a i ovog puta su imali neki savet i kritiku za oboje.

-Prednost dajem Saneli, onda mi je bila ubedljivija. Ti znaš da ja tebe obožavam i da navijam za tebe, večeras si bila na visini zadatka. Što se tiče Jasmina, dala sam ti glas, bilo je lepo i korektno – rekla je Viki.

Mili je u svom izlaganju objasnio zbog čega nije glasao za Jasmina, kao i to koje greške je čuo kod njega.

-Ja sam glasao za Sanelu, ona mi je bila kompletnija. Jasmine, prva pesma je bila dobra i hteo sam da ti dam glas, ali druga pesma toliko grešaka pogotovo u drugom delu– rekao je on.

Snežana i Ana su prokomentarisale da su oboje bili ujednačeni, dok je Marija prednost dala Saneli za koju je i glasala.

Prošli put Dragan Stojković Bosanac je žestoko kritikovao Sanelu kako bi se u ovom krugu pojavila u najboljem izdanju, ali po njegovom mišljenju večeras nije opravdala njegova očekivanja.

-Sanela, prošli put sam ti rekao masu stvari, pa sam to preslušao i ponovila si isto. Dosta nesigurnosti, falša, sada da ne nabrajam. Prva pesma može i tako, međutim druga pesma, Dragana Mirković na koju se ti oslanjaš da ti to dobro pevaš nije bila dobra. Bilo je puno fašla i razvučena – kazao je on.

Ceca i Đorđe su na kraju dali završne reči i oboje su poželeli takmičarima puno sreće u baražu.

-Jasmine odgovorno ti tvrdim da je ovo bio tvoj najbolji nastup do sada. Hvala ti na tome, imaš dobru pesmu za , udri iz sve snage – rekao je Đole.

-Sanela, ti si bila na visini zadatka, smatram da si trebala da dobiješ naklonost svih članova žrijia, ali šta je, tu je. Malo smo promelili sa Hankom, ali očigledno nije bilo dovoljno, za mene si bila sjajna – raključila je Ceca.

You might also like