Milica Stjepić Ivić i Julija Petrović – (20. 01.)

Ivić i – (20. 01.)

Nakon nastupa, Ceca je bila ponosna na ono što je njena takmičarka pokazala večeras, dok je Đole zamerio kolegama na glasanju.

-Ja želim žiri samo da pitam da li ste vi normalni? – rekao je Đorđe besno, dok je Marija odmah odgovorila:

-Nisam pala u nesvet ni za jednu kandidatkinju, iako pevači je Milica sašila drugu pesmu. Ništa meni nije bilo za padanje u nestvest, a možete obe dosta bolje. Dugu pesmu je stavrno sašila. Ne znam da li sam tebi rekla, izgleda da ti muku mučiš i dalje sa obućom, sa štiklama. Ne znaš dete da hodaš u tome, nemoj molim te, poginućeš. Ne radi ti aparat zbog toga te blokira sve – rekla je Marija.

-Milice, meni se ovo dopalo, bila si odlična u drugoj pesmi. Julija, dosta nesigurnih tonova u pesmi „Zlatnik“, tek u drugoj. Sve je nesigurno, nije navežbano, jedan to, mene to užasno nervira. Ja za to ne mogu i ne želim da glasam – dodala je Ana Bekuta.

Saša se našalio dok je prozivao Viki da govori na konto priče o rodoslovu, pa je rekao da je ona surdepača, što je nasmejalo sve u studiju.

-Sad ja kad surduknem, dobiću i batine. Ne smem ništa da kažem više, svi su danas ljuti, besni i nervozni, bolje da skratim. Devojke meni ste bile jako dobre, Milice nisam ti našla zamerku, Julija, prva pesma može i da se komentariše, a druga je bila dobra – kazala je Viki.

–Obe su bile dobre, ali postoji jedna svar kod Milice, strofa ne valja ništa kod prve pesme. To je gradska pesma, nema tih trilera, nema toka, ali sam ti dao glas i čestitam za izbor. Ja sam čovek koji nije zlo, ja dam glas, ali upozorim na metora koji te je pustio da pevaš ovako – rekao je Bosanac i otpevao deo prve pesme, dok je Ceca dodala da ga je samo čekala, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Nakon toga, Popović je nastavio da se šali na temu rodoslova, pa je Snežanu Đurišin nazvao parđupana, dok je Milija nazvao „Prc dedom“ što je nasmejalo sve do suza. Tek je lavina smeha nastala kada je Bekuta da predložila da Popović dodeli nadimak Ceci i Đoletu.

-Evo, Đole bi bio kurđup, a Svetlana bi mogla da bude navrbaba – rekao je Saša, a Bekuta se nadovezala:

-Ne, ipak neka bude čukunbaba, baba koja se čuka.

Ceca nije mogla da prećuti, pa je kroz šalu u svom poznatom stilu odgovorila Ani.

-Nisam ja Uskršnje jaje, sve o sebi priča, a meni imputira. To je toliko namazano sa njene strane, ali neka, sve ti je oprošteno – rekla je Ceca, a u videu pogledajte kako je sve izgeldalo.

You might also like