Samed Dželo i Omar Džaferoski – (03. 02.)

i – (03. 02.)

Viki je dala glas Omaru, nakon čega je prokomentarisala da mora da smrša do sledećeg kruga, Marija je odmah reagovala i nastala je totalna pometnja.

–Omare, presudile su tanke nijanse, kod tebe mi je bila bolja emocija. I u prvoj, i u akapela pevanju. Ali ti sada kažem jednu stvar. Ukoliko, do sledećeg kruga ne budeš smršao… – govorila je Viki, a Marija je dobacila:

–To se zove diskriminacija.

–Ne, apsolutno je podržavam. Tako je Viki – ubacio se i Đorđe David.

-To se u civilizaciji tako ne govori, prestanite da budete zatucani, nevaspitani i sve ostalo. Možda dečko ima zdravstveni problem i ne može da smrša. Niste u pravu – odgovorila je Marija, dok je Đorđe sve vreme dobacivao da je Viki u pravu.

–Hoćeš Đorđe da ućutiš sad kada sam ja počela? – nervozno je rekla Violeta, nakon čega je Ceca pokušala da smiri situaciju:

-Ma bre, možda voli kako izgleda, šta vam je?

-Pa što ti ne izgledaš tako? -uzvratila je Viki, a Ceca je kao iz topa odgovorila:

–Ja volim da sam vitka – nakon čega je Marija dala svoje objašnjenje zašto smatra da Viki nije u pravu:

-Ja samo hoću da kažem da postoje načini kako se to kaže da se sprovede u delo. Dakle, Omare, ako se ti osećaš lepo u svojoj koži, nemoj. A ako smatraš da ćeš se bolje kretati, disati, pevati, onda izvoli. A ne, nećeš da dobiješ moj glas, ako ne smršaš, gle, u slamenom šeširu. Daj bre, šta znači to?

Usledila je opšta rasprava, a Viki je sve vreme pokušavala da dođe do reči.

-Dobro, hoćeš da me pustiš da ja kažem nešto? – rekla je Viki, a Marija joj ne momentalno uzvratila:

–Ma neću zato što lupaš gluposti i to je nevaspitano. Za to bi u Americi išla u zatvor, srećom pa nismo tamo. Ajde vodite je u ono njeno selo.

-Prestani, nisi u pravu. Prvo, da prestaneš da vređaš gospođice Marija – pričala je Viki, dok se Marija ljutito ubacivala:

–Pa ti si kandidata uvredila na nacionalnoj frekvenciji. O čemu ti pričaš budalo?

–Ako momku sa 22 godine, koji se bavi poslom koji se bavi, stoji na ovoj sceni, koji koliko znam nije bolestan, ništa mu ne fali. Vrlo je normalan, zdrav i prav. Ne treba da polazimo od toga da je neko bolestan, želim vam svima da ste zdravi, veseli i srećni. Znači, treba da se potrudiš da skines dve, tri kile jer ne treba da izgledaš tako u tim godinama – objasnila je Viki, ali Marija je ponovo burno odgovorila:

–Ćuti bre ne lupetaraj. Ja sam na dijeti bila jer imam diskusherniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog nekog mršavila? O Bože, to prepuštam manje talentovanim pevačicama, budite mršave, jer ne znate da pevate.

Iako se Snežana Đurišić retko kada upušta u rasprave, ovoga puta je to učinila i stala u odbranu Marije Šerifović.

–Mi debele se slažemo sa Marijom – dodala je Sneža pokušavajući da unese malo šale, a onda se Saša Popović umešao dizajući Mariju u nebesa.

-Kad je Marija u pitanju, ona je svoju popularnost i slavu stekla ovakva kakva je, verujte. Ona može da bude i debela i mršava i kakva god hoćete, to je Marija Šerifović. I verujte, kada bi Marija smršala, to ne bi bila ona – govorio je, pa dodao:

–Želim da kažem nešto gledaocima. Ovo je , u četrnaestom krugu je , pazite koliko s kandidati napredovali. U petom krugu treba nekoga da izbacimo, pa treba u šestom, osmom, devetom, desetom i tako dalje. Prema tome biće sve teže i teže.

Bilo kako bilo, Samed i Omar su izazvali kolektivno oduševljenje dobivši maksimalan broj glasova i nerešen rezultat 6:6, nakon čega je usledilo natpevavanje.

Samed je u izvođenju akapele bio rezultatom 4:2, dok je Omarov talenat privukao pažnju, pa je Saša Popovič odlučio na kraju da pusti oba takmičara da idu direktno dalje.

You might also like