Mila Smiljković i Martina Jozinović – (08. 04.)

i – (08. 04.)

Sreću zbog njihovog uspeha nisu mogli da sakriju Marija i Đole, ali ni podrška takmičarki koja ih je bodrila iz Vojine sobe emocija.

-Ovde je već jasno da obe idu dalje! Šta da kažemo ovde ljudi?– rekao je Saša Popović, a njegova odluka nagrađena je gromoglasnim aplauzom.

-Bile su fantastične, nema šta drugo da se kaže- dobacila je Viki Miljković, a čestitkama se pridružila i Ceca.

-Ja sam mislio da će u ovom duelu Martina da pojede ovu kandidatkinju, ali svaka ti čast dušo moja, toliko si se borila i zaslužila si ovo- pohvalio je Saša devojku iz Đoletovog tima.

Istog stava bio je i Bosanac koji nije mogao da sakrije oduševljenje zbog spektakularnog duela.

-I ja sam to mislio, pogotovo kada se Martina pojavi s onim repom. Odlično je bilo, i stajling Bog zna kako, ma sve. Ja ocenjujem i to, i tu sam stručan- rekao je Bosanac zbog čega se Saša našalio da bi Boske trebao da pokrene novi biznis.

-Ja mislim da treba da otvoriš firmu „Boske stil“- našalio se Saša što je nasmejalo sve u studiju.

-Ja ti tvrdim da bih te ja obukao kako treba!- odbrusio je Bosanac.

Međutim takvi komentari nisu omeli Stojkovića da nastavi sa svojim obrazloženjem ovog fascinantnog duela.

-Za mene je danas otkrovenje kandidatkinja broj jedan, iz Đoletovog tima. Naročito u prvoj pesmi, to mi je bila fantazija, za moj ukus. Dinamika, ophođenje prema nama, intonativno savršeno, prelepa i mekana boja glasa. Uživao sam slušajući baladu. Bravo cura moja ne može bit' bolja- oduševljen je bio Bosanac, a mnogi će priznati da je to retkost.

Ponosan mentor mlade Mile priznao je da su ozbiljno radili na pripremi ovog nastupa.

-To je ona devojčica što je ovde ostala bez glasa u prošlom kolu. Bili ste svi blagonakloni i ja sam to shvatio kao ozbiljan zadatak koji ste mi dali i mislim da smo to opravdali- prisetio se Đole.

S obzirom da se Martina izuzetno potrudila oko kostima pljuštale su pohvale i na račun izgleda, a posebno simpatično je bilo kada je Saša rekao da Mila liči na Anu Bekutu iz mladosti.

-Baš je lepa, pa ti si Ana bila lepotica– našalio se Saša, a Ana se odmah pobunila što priča u prošlom vremenu budući da je i danas izvanredno lepa žena.

-Ostavi ženu na miru!- branila je Mara, nakon čega je krenula šala i na račun izgleda Saše Popovića iz mladosti.

-Pa ja nisam služio vojsku zato što je granica bila 52 kilograma, a ja sam imao 49- otkrio je direktor.

Šalu na stranu, devojke su bile ispraćčene gromoglasnim aplauzom, a Marija Šerifović se zahvalila celom timu koji joj pomaže u radu sa Martinom Jozinović.

You might also like