Nađa Mujezinović i Aleksandra Ivanov – (03. 02.)

i – (03. 02.)

Sjajan duel Nađe Mujezinović iz Sarajeva i Aleksandra Ivanov iz Kruševca ostavio je veliki utisak na žiri, a Đorđe David jasno je napravio razliku između dve kandidatkinje zbog čega se našao na meti kritika ostalih članova žirija.

On je naime bio veoma slikovit u svom obrazloženju koji je dao drugoj kandidatkinji.

-Ako sam se ogrešio prošli put o tebe, a mislim da nisam, onda sam ti sad zviznuo svetlo i poslao ti poljubac. Ti si okrenula leđa. Ovo što si uradila u drugoj pesmi je kao moj nekakav lični doživljaj, ne znam, kada bih mogao u lovu to da pretvorim ja bih bio milijarder. Eto to si mi priredila – rekao je Đorđe koji nije skrivao oduševljenje sjajnim nastupom druge kandidatkinje i njenim izvođenjem pesme Parnog valjka „Lutka za bal“.

Đorđe je potom objasnio zbog čega nije dao glas prvoj takmičarki.

-Bavila si se finalnim proizvodima, a ne esencijom. To je razlika između tebe i nje. Ona je uspela u tome, a ti si u prvoj pesmi jako promašila u tome. Nisam zbog toga dao glas jer smatram da je trebalo napraviti razliku, ali obe ste zmajevi – objasnio je roker.

Drugi članovi žirija složili su se da je Aleksandra koja je u timu Marije Šerifović bila dominantnija, ali nisu bili najzadovoljniji ishodom glasanja.

-Mislim da je kandidatkinja broj jedan oštećena, trebalo je i ona da ima 6 glasova. Kandidatkinja broj dva je bila možda u blagoj prednosti, ali svakako smo uživali uz obe, i gledajući, a posebno slušajući. Čestitam! – poručila je Sneža.

Ceca je naime objasnila šta je „must have“ za pojavljivanje na sceni, što su takmičarke i pokazale.

-Što se tiče Nađe, ti lutko ostavljaš na mene utisak kao da imaš višak energije i jedva čekaš da to izbaciš iz sebe. Trudila si se da nam to i pokažeš i meni se to jako dopalo. Puna si života, to je jako bitno za scenu – rekla je Ceca, a Aleksandri sa kojom je radila u jednoj pod prethodnih sezona poručila da je blistala ove večeri.

Draganu Stojkoviću Bosancu nije bilo jasno ko je vežbao sa drugom kandidatkinjom, a kada je saznao o čemu se radi izveo je zaključak.

-Dakle to je eho tvog dobrog rada, Ceco – zaključio je Boske kroz osmeh, a potom se obratio takmičarkama.

-Kandidatkinja broj jedan, ti si neosporno odličan pevač, ai imaš dve-tri mane koje su vezane za tvoju interpretaciju. Odmicanje mikrofona smanjuje ti dinamički efekat visina i ublažava to što ti hoćeš da izbaciš. Možda tu se čuje, al' se ovde ne čuje. I vodi računa, interpretacija je pedanterija. Kad si ti dobra sa svih strana, kad malo čvrkneš u neki ton odmah kažu ‘c, ovo, ono'. A tebi se to dešava s vremena na vreme za razliku od ove devojke koja je u svemu ovom nešto sam pomenuo savršena za sada. Boja, dinamika, udarac, tempo, obraćanje melodijsko kroz tekst. Svaka ti čast – rekao je Boske i aplaudirao Aleksandri Ivanov.

Aleksandar Milić Mili bio je drugačijeg mišljenja.

-Ne bih se uopšte složio. O njihovom pevanju sada, u petom krugu mi nema šta da pričamo. Možemo samo da glasamo – rekao je Mili i uporedio njihove nastupe sa prethodnim kanidatkinjama koje su imale takođe iste mentore.

-Ako su Mina i Jovana dobile po 6 glasova, a njih dve nisu, mislim da je rezultat neodgovoran – istakao je Mili.

Saša Popović imao je posebnu najavu za Viki MIljković.

-A sada kao iz topa gospođa iz Vrtopa – rekao je Saša, a Viki je objasnila da je ona iz Niša, a da je to selo njene majke.

Nakon ponovne Popovićeve najave Viki je istakla da je druga kanididatkinja bila bolja.

-Mislim da su obe zaslužile po 6 glasova, prosto da bismo uživali u tom njihovom akapela pevanju i da bismo i mi kao žiri stekli još neki dodatni utisak o njima. I mislim da bi to bilo jedno dobro nadmetanje, baš sam se bila srpemila za to. Đole, zamerila sam ti što nisi dao šesti glas. Jer ako pričamo o kvalitetu pevanja, apsolutno je jedinica zaslužila šest – rekla je pevačica i posebno se obratila prvoj kandidatkinji koja se pripremala kod Ane Bekute:

-Nađa, ti si najbolja bila u prvom krugu kada si se pojavila. Vodi računa, veliki si potencijal. Umesto da napreduješ i cvetaš, ti se gasiš. Trgni se, mislim da možeš mnogo.

Mentori su kao i obično imali završnu reč, a Marija je istakla šta joj se veoma dopada kod njene kandidatkinje.

-Aleksandra, odlična si bila večeras. Ono što se meni sviđa je kako ti toniraš to dole, tako je seksi. Mislim ej, ludilo. Verovatno samo naša struka koja zna da čuje to i čuje pa i uživa u tome. Svaka ti čast, ja tebi sve verujem – rekla je Marija, dok je Ana Bekuta objasnila koji problem ima sa svojom kandidatkinjom.

-Mi muku mučimo sa tremom. Njih dve ne mogu da se porede po stažu. Nađa se baš bori sa tim i ide to polako napred – rekla je Ana.

Ipak Boske se nakon svega pobunio zbog glasova tvrdeći da je ovoga puta amo Đorše David u pravu

-Stvarno nije fer kad se ovako glasa da se nabija na nos nekome ko ima pravo da glasa kako želi. Niko nije u pravu sem Đorđa koji je glasao tako i ne može mu se nabacivati i ovako na glavu turati – pobunio se Stojković zbog kritika što nisu obe kanidatkinje dobila po 6 glasova.

You might also like